עזרה בבחירת סינון לאינטרנט
-
יש את אתרוג חודשיים ראשונים בחצי מחיר (מחיר רגיל 55)
זה דורש תשתית של בזק בעלות של כ-100 שח לחודש כולל שכירות על ראוטר פלוס 40-50 שקך תשלום חד פעמי על ההתקנה
לוקח כמה ימים עד שהטכנאי של בזק מגיע אליך לבית
לאחר חודשיים אתה יכול להתנתק וזה לא אמור להשאיר שום עקבות רק קח בחשבון שאתה צריך להחזיר בעצמך את הראוטר לסניף בזק,
לגבי רמת הסינון :
רימון: אפשר לשחק עם הרמות סינון והכל בידיים שלך.. לא מומלץ!
אתרוג: יש כמה מסלולים וכולם די הרמטים אתה לא יכול לשלוט ברמות סינון. לי יש ואני די מרוצה.. -
@yosi44 תגיד לי רק אם הבנתי נכון אני יכול לפנות לחברת RL בטלפון ולבקש מהם שיתנו לי VPN לסים שיש לי כבר וזה לא שלהם ואני משלם כמה שקלים והם שולחים לי את זה, זה הכל? והאם זה תוכנה שהם שולחים לי ואני מתקין אותה או שזה משהו אחר ואם אפשר הסבר בבקשה מה זה
תודה מראש -
@איפכא-מסתברא אמר בעזרה בבחירת סינון לאינטרנט:
@יהודה-12 אתה לא יכול לשלוט שם? כלומר לבחור רשימה לבנה?
אתה יכול, אבל אין שום בעיה לעקוף אותו
-
פוסט זה נמחק!
-
אני בעבר לא אהבתי את החסידות הגדולה לנטפרי,
אך לאחר שעברתי מנטפרי לאתרוג פלוס והבנתי עם מי יש לי עסק,
ברחתי מיד חזרה לנטפרי.
האהדה לנטפרי היא לא רק מבחינת הכשרות המושלמת אלא מכל הבחינות.
כך לדוג' באתרוג פלוס חוסמים הרבה אתרים שאין בהם בעיה מחוסר משאבים לבודקם
ואילו בנטפרי משקיעים משאבים עצומים עמ''נ שכל מה שכשר באינטרנט, ניתן יהיה לגשת אליו.
השירות באתרוג לקוי מאוד,
בנטפרי כל פניה נעשית באמצעות מערכת פניות משוכללת ומתקדמת שנענית ע''י צוות מקצועי ואמין (אגב: חלקם מתנדבים)
באתרוג פלוס אתה צריך לפנות לחברה באמצעים הרבה פחות מתקדמים- למלא כל פעם את כל הפרטים האישיים שלך ולקבל תשובות מרגיזות ומקוממות שלקוחות מתוך מאגר תשובות שיש להם בנמצא ותמיד הנוסח פחות או יותר זהה.
כך לדוג' אם תבקש פתיחת אתר מסוים תקבל מענה ש''בדקנו אותו פעם נוספת והוא נמצא לא מתאים ללקוחות אתרוג פלוס''.
הדרך היחידה לקבל שרות נורמאלי באתרוג פלוס הינה להתקשר לחברה ולבקש להתנתק מהם,
או אז תקבל שירות לבני מלכים העיקר שלא תעזוב אותם...
יש עוד הרבה מה להוסיף אך תש כוחי.
מיותר מלציין שאינני שייך להנהלת חברת נטפרי משום צד שהוא. -
פוסט זה נמחק!
-
@מוישי-ג אמר בעזרה בבחירת סינון לאינטרנט:
@yosi44 תגיד לי רק אם הבנתי נכון אני יכול לפנות לחברת RL בטלפון ולבקש מהם שיתנו לי VPN לסים שיש לי כבר וזה לא שלהם ואני משלם כמה שקלים והם שולחים לי את זה, זה הכל? והאם זה תוכנה שהם שולחים לי ואני מתקין אותה או שזה משהו אחר ואם אפשר הסבר בבקשה מה זה
תודה מראשכן יסננו את הסים שיש לך כעת.
אני מקוה שאני לא מאכזב אבל המחיר הוא 15+20 חודשי וזה יסנן את הסים שלך.
אתה מתקשר אליהם ומקבל במייל שם משתמש וסיסמא אותה יש להזין לתוכנות ייעודיות (בתוכנה זו תצטרך לשנות את ה IP לפי מה ש RL יגידו לך) שמחברים את המחשב לרשת VPN וכל זמן שהתוכנה פעילה ומראה שהחיבור ל VPN פעיל, הרשת תהיה מסוננת ע"י נטפרי. אם התנתקת או שסגרת את התוכנה של ה VPN אתה חוזר לגלוש פרוץ
[בגלל הקלות לעבור לרשת לא מסוננת מומלץ להתקין (בחינם) תוכנת וייפרי שבוחנת אם אתה מחובר לנטפרי ובמדה שלא היא תחסום את הרשת. ברגע שתפעיל את תוכנת ה VPN המדובר ותהיה מחובר דרכה האינטרנט יתחיל לפעול]
לחשיבות העניין אני מוכן להדריך אותך צד אחר צד כאן או בצט' או במייל וכו'נ.ב תוכל להתקשר ישירות לנטפרי אם תשכנע אותם לתת לך חשבון VPN אז זה יעלה רק 20 חודשי. אבל סיכויים קלושים ותצטרך לפנות ל RL
-
-
-
@שמואל ראיתי כמה אשכולות בנושא שגלשו לירידה על חברות סינון שננעלו,
יכול להיות שבגלל שהייתה שם גלישה מעיקר הנושא,
אבל היה נראה לי שזה יותר מזה שלא מעוניינים שזה יהיה במה לניגוח חברות וכו'..
אבל אם אתה אומר שאין בעיה סבבה.. -
@איפכא-מסתברא אני לא רואה שירדו פה על חברות..
כתבו מעלות וחסרונות.בהחלט אם זה יוביל לצורה כזו של השמצת חברות זה ינעל