מייק עם פרמטרים נוספים
-
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי במייק.
עשיתי שיפנה לגוגל סקריפט, ויחזיר לי את התגובה כ-200 כמו שימות מצפה לקבל.
הבעיה שאני רוצה לשלוח לגוגל סקריפט פרמטרים נוספים.
אני רוצה שכל הפרמטרים שאנ שולח למייק, יועברו לגוגל סקריפט.
כמובן שאני לא יכול להגדיר מראש איזה פרמטרים, כל פעם אני צריך לשלוח פרמטרים אחרים. אני רוצה שכל הפרמטרים שאנ שולח למייק, יישלחו לגוגל סקריפט.
תוכל לעזור לי?
בתודה עצומה מראש.... -
-
@Harry-Potter
האם אתה מכיר את מודול API של ימות המשיח?
הרעיון שלי הוא להשתמש עם גוגל סקריפט כשרת שיקבל בקשות API מימות המשיח, והבעיה היא שגוגל סקריפט מבצע הפניות של הדף (301) וזה לא תקין בקריאות API שמצפות לתוכן ישיר (200).
ולכן הפיתרון שאתה מציע לא עוזר לי, כיון שימות שולחים את כל הפרמטרים כפרמטרים, ואין לי אפשרות לשלוח אותם אחרת.
אשמח מאד אם יהיה לך רעיון אחר.
אולי ניתן להגדיר ב-make את כל הפרמטרים האופציונלים שיתכן ואשלח אי פעם מימות? (זה יפול על שגיאה אם הוא לא קיבל את זה ב HTTP?)
או אולי ניתן להכניס ב-make מודול נוסף שיטפל בפרמטרים שמגיעים וימיר אותם לתצורה שאתה מציע?
או שיש לך רעיון אחר מכיון שונה?
נשמח לקבל כל עזרה בעניין.אם נצליח לפתור את הפרשיה הזו, זה יהיה בשורה של ממש להמוני משתמשים. פעם היה ניתן בקלות לפתוח שרת חינמי (ב-000webhost), היום -לפי מה שידוע- כמעט ולא ניתן לפתוח שרת חינמי, ודאי שלא בקלות כ"כ, ולתמיד.
אם נצליח לפתור את הפרשי הזו, משתמשי ימות המשיח יוכלו להשתמש עם גוגל סקריפט כשרת חינמי (עם "מסד נתונים" אפילו). -
-
@ע-ג כתב במייק עם פרמטרים נוספים:
אולי ניתן להגדיר ב-make את כל הפרמטרים האופציונלים שיתכן ואשלח אי פעם מימות? (זה יפול על שגיאה אם הוא לא קיבל את זה ב HTTP?)
אם אתה מכיר את כל סוגי הקריאות שאתה רוצה לבצע, אתה יכול ליצור אותם במייק, לשמור בסט מולטיפול ווירבלס את כל הפרמטרים האפשריים, כל פרמטר בתור ערך נפרד, ואז לצרף לקריאה במייק את כל הפרמטרים תמיד, וככה הפרמטרים המלאים ישלחו לגוגל סקריפט מלאים בערך, והפרמטרים הריקים ישלחו ריקים.
אבל אני לא יודע איזה מבנה נתונים גוגל סקריפט רוצה לקבל, מפריע לה keys לא רלוונטיים בלי values?@ע-ג כתב במייק עם פרמטרים נוספים:
אולי ניתן להגדיר ב-make את כל הפרמטרים האופציונלים שיתכן ואשלח אי פעם מימות?
זה כמובן אפשרי, אבל אם מה שמפריע לך זה זה,
והבעיה היא שגוגל סקריפט מבצע הפניות של הדף (301) וזה לא תקין בקריאות API שמצפות לתוכן ישיר (200).
אז איך להגדיר את כל הנתונים האפשריים מראש יעזרו לה?
-
@Harry-Potter
אני מכיר את כל שמות הפרמטרים שיכולים להיות, כמובן לא את הערכים שיהיו להם.מבדיקה, גוגל סקריפט יכול לקבל ערכים ריקים.
לרבות פרמטרים שלא מוגדר לו מה לעשות איתם, לרבות פרמטרים ריקים (למשל: abc=abc&def=&ghi=ghi). -
@Harry-Potter כתב במייק עם פרמטרים נוספים:
אתה יכול ליצור אותם במייק, לשמור בסט מולטיפול ווירבלס את כל הפרמטרים האפשריים, כל פרמטר בתור ערך נפרד, ואז לצרף לקריאה במייק את כל הפרמטרים תמיד, וככה הפרמטרים המלאים ישלחו לגוגל סקריפט מלאים בערך, והפרמטרים הריקים ישלחו ריקים.
@Harry-Potter כתב במייק עם פרמטרים נוספים:
אולי ניתן להגדיר ב-make את כל הפרמטרים האופציונלים שיתכן ואשלח אי פעם מימות?
זה כמובן אפשרי,
אני לא כ"כ מבין בזה, שתי האופציות הם אותו דבר? או שיש כאן שני אופציות שונות?
-
@Harry-Potter
אוקי.
כאמור, אני לא כ"כ מבין בזה.
יש מצב אתה מעלה אצלך למייק את הקובץ שמצורף בפוסט הראשון לעיל, מסדר את הרעיון שהצעת (שים 3 פרמטרים לא משנה איזה), ומחזיר לי אותו מתוקן? אח"כ אני כבר אבין את הרעיון, ואוכל להוסיף פרמטרים כרצוני.מן הסתם אתה יודע איך מעלים ומורידים, אך אם לא אז כך:
זה מחליף לגמרי את כל התרחיש הקיים.
אח"כ להוריד באותה צורה עם הכפתור שמוריד.
אם אתה לא עושה אח"כ שמירה, אז לא משתנה אצלך כלום...