עזרה | עזרה | הטלפון עושה בעיות עם שני סימים
-
-
@תהילה2 כמה אפשרויות למה זה קורה:
1.) ככל הנראה הסים ש'מקבל' את השיחה, כלומר משמיע צליל חיוג אך לא מצלצל אצלך בפועל, הוא בחברת סלקום/גולן/WE, ששם יש צליל חיוג גם כשאין קליטה
2.) במקביל בזמן הזה היית בשיחה בסים השני
3.) במכשיר הזה אי אפשר ששני הסימים יעבדו על 4G או 3G, אחד מהם תמיד יהיה על 2G שזו רשת ישנה וכבר לא כ"כ יציבה, וכשאין קליטה, השיחה מתפספסת ומתרחש המצב המתואר בסעיף 1.פתרונות אפשריים:
1.) להפנות שיחות מכל סים לסים השני בזמן ש'אין קליטה'
2.) להירשם לשיחות 'לא מפספסים שיחות' שעושה עבודה די יפה
3.) להחליף בין הסים הראשי לסים המשני (כך שהשני יקבל את ה3G/4G והראשון יוחלף למצב Only 2G)
4.) לוותר על אחד הסימים, (להשתמש במכשיר נוסף, לפעמים אין ברירה, תכל'ס מכשיר 2 סימים זה לא ממש ככה) -
@דוד-טרייטל
דבר ראשון תודה רבה!
דבר שני,- הסים הכשר הוא של רמי לוי והלא כשר של פלאפון.
ובד"כ הם כן עושים צליל חיוג. - אני לא מדברת בכלל בסים השני, רק בכשר.
- את זה מעניין לדעת האם שיואמי מקשים לא יכול להכיל 2 סימים על דור 3 ו4. (טכנית הכשר על דור 3 והלא כשר על דור 4, חוץ משיחות)
ובעניין הפתרונות: - הפניית שיחות לא עובדת בכלל.
- מה זה השרות הזה 'לא מפספסים שיחות' אשמח לפרטים.
- הפלאפון מוגדר על דור 2/3/4 באופן אוטומטי בלי יכולת בחירה מה לכל סים. (טכנית הסים העיקרי זה הכשר)
- הסים הכשר הוא של רמי לוי והלא כשר של פלאפון.
-
@תהילה2 כתב בעזרה | עזרה | הטלפון עושה בעיות עם שני סימים:
הסים הכשר הוא של רמי לוי והלא כשר של פלאפון.
ובד"כ הם כן עושים צליל חיוג.בטוח? בשתי החברות האלו, לא נתקלתי בצליל חיוג שקרי (אם יש צליל-יש שיחה נכנסת)
את זה מעניין לדעת האם שיואמי מקשים לא יכול להכיל 2 סימים על דור 3 ו4. (טכנית הכשר על דור 3 והלא כשר על דור 4, חוץ משיחות)
ככל הידוע לי הוא לא יכול לאפשר שתי סימים כששניהם ברמי לוי/פלאפון/דור 3 ומעלה
כך שיש כאן משהו מוזר לי מאד, אולי בכל זאת אחד מהם בחברה אחרת?@תהילה2 כתב בעזרה | עזרה | הטלפון עושה בעיות עם שני סימים:
הפלאפון מוגדר על דור 2/3/4 באופן אוטומטי בלי יכולת בחירה מה לכל סים. (טכנית הסים העיקרי זה הכשר)
יש סים שמוגדר כ'ראשי' ורק הוא (שוב, ככל הידוע לי, אשמח לדעת שאני טועה, אני אוהב חידושים בענף הזה) יכול להתחבר לרשת למעל דור 2.
מה זה השרות הזה 'לא מפספסים שיחות' אשמח לפרטים.
חיפוש גוגל יביא את כל המידע הדרוש. בגדול מאפשר לדעת האם חיפשו אותנו בזמן שלא הייתה קליטה/המכשיר היה מנותק
-
@דוד-טרייטל
בטוח שזה החברות של הסימים.
יש פה באמת משהו מוזר.
כי לפני תקופה שמתי שתי סימים והכל היה טוב. ומושם מה עכשיו לא.
לא יודעת מה לעשות.
תודה בכל אופן! -