חיבור טלפון סמסונג - יאנג למחשב
-
@שלמה-אא ואם לא תסתדר יש עוד כמה דרכים להגיע למנהל ההתקנים...
-
@שלמה-אא חייב להיות בלחצן ימני בהתחל את האופציה הזו תבדוק שוב
ככה זה נראה:
-
@שלמה-אא דרייברים התקנת? גם אם מופיע רגיל במנהל ההתקנים יכול להיות שהוא לא קולט אותו נכון
-
-
קודם כל אני באמת לא לוחץ על הכחול אלא על תגובה בצד שמאל למטה...
דבר שני מה זה עוזר לי כשאני מתקין דרייברים???@שלמה-אא
קודם כל מה זה?
@שלמה-אא אמר בחיבור טלפון סמסונג - יאנג למחשב:לא!
איך אני מתקין???
ומה זה?
שלמה אא לפני 2 דקות
דבר שני מה זה עוזר לי כשאני מתקין דרייברים???דבר שני התקנת דרייברים גורמת לכך שהמחשב יוכל לקרוא את המכשיר שלך
-
@שלמה-אא
קודם כל מה זה?
@שלמה-אא אמר בחיבור טלפון סמסונג - יאנג למחשב:לא!
איך אני מתקין???
ומה זה?
שלמה אא לפני 2 דקות
דבר שני מה זה עוזר לי כשאני מתקין דרייברים???דבר שני התקנת דרייברים גורמת לכך שהמחשב יוכל לקרוא את המכשיר שלך
-
@שלמה-אא למי הגבת עכשיו?
-
@שלמה-אא למי הגבת עכשיו?
@שלמה-ווייס לך...
-
@שלמה-אא אז למה אתה לא עושה פשוט כמו שאמרתי? אתה צריך לתייג את מי שאתה מגיב לו בכדי שיקבל על כך התראה זה חוסך הרבה זמן ואם עדיין לא הבנת מה שאמרתי אז בבקשה תשאל שוב
-
@שלמה-אא אז למה אתה לא עושה פשוט כמו שאמרתי? אתה צריך לתייג את מי שאתה מגיב לו בכדי שיקבל על כך התראה זה חוסך הרבה זמן ואם עדיין לא הבנת מה שאמרתי אז בבקשה תשאל שוב
@שלמה-ווייס עכשיו הבנתי פשוט עד עכשיו כשכתבתי פוסט תשובה מחקתי ת'שם שמופיע לי...
תודה ואם אתה יכול לעזור לי בעניין חיבור המכשיר... -
@שלמה-ווייס עכשיו הבנתי פשוט עד עכשיו כשכתבתי פוסט תשובה מחקתי ת'שם שמופיע לי...
תודה ואם אתה יכול לעזור לי בעניין חיבור המכשיר...@שלמה-אא נתק אותו וחבר אותו שוב במצב הורדה (ע"י לחיצה על כפתור הווליום העליון וכפתור מסך הבית יחד) ונראה מה קורה
-
@שלמה-אא נתק אותו וחבר אותו שוב במצב הורדה (ע"י לחיצה על כפתור הווליום העליון וכפתור מסך הבית יחד) ונראה מה קורה
@שלמה-ווייס לא נהיה כלום כשאני לוחץ על כפתור הווליום וכפתור מסך הבית יחד...
-
@שלמה-אא הכשירו אותו?
-
@שלמה-אא הכשירו אותו?
@שלמה-ווייס הוא מכשיר תומך ושמור מבית דיין תקשורת
אני לא מבין מה אתה שואל אם הכשירו אותו?!... -
-
@שלמה-אא תראה בדרך כלל למעלה מופיע לך אפשרויות כאלה שעולה רק ברגע שאתה מחבר את המכשיר אז על זה צריך ללחוץ ולבחור בחיבור למחשב