עזרה | תוכנת גיבוי איך עובדים איתה יש לי 2 דיסקים ומעניין לסדר את שנייהם אותו דבר ללא מאמץ כפול
-
@A0533057932
ככה:
בהוסף תקייה הוא בוחר את הכונן, ומגבה אוטומטי כנ"ל, שהתוכנה מגבה כל פעם רק את השנויים מפעם קודמת. (אולי לא הסברתי את עצמי מספיק).
מצורף תמונה
-
@A0533057932 אמר בעזרה | תוכנת גיבוי איך עובדים איתה יש לי 2 דיסקים ומעניין לסדר את שנייהם אותו דבר ללא מאמץ כפול:
@פישל אני כרגע ללא כוננים כך שאיני יכול להעלות תמונות
אני מקווה עד היום בלילה להשיג כוננים ולהעלות תמונותסליחה טעיתי
דיסק X זה 4 טרה
דיסק Y זה 2 טרה
ודיסק Z זה 2 טרה
חצי מX נמצא בY
וחצי בZ
יש רעיון איך?? -
@תקום אמר בעזרה | תוכנת גיבוי איך עובדים איתה יש לי 2 דיסקים ומעניין לסדר את שנייהם אותו דבר ללא מאמץ כפול:
@A0533057932
ככה:
בהוסף תקייה הוא בוחר את הכונן, ומגבה אוטומטי כנ"ל, שהתוכנה מגבה כל פעם רק את השנויים מפעם קודמת. (אולי לא הסברתי את עצמי מספיק).
מצורף תמונה
האם אפשרי מכונן לכונן המחשב לא קשור לכאן???
-
@פישל אמר בעזרה | תוכנת גיבוי איך עובדים איתה יש לי 2 דיסקים ומעניין לסדר את שנייהם אותו דבר ללא מאמץ כפול:
@תקום אמר בעזרה | תוכנת גיבוי איך עובדים איתה יש לי 2 דיסקים ומעניין לסדר את שנייהם אותו דבר ללא מאמץ כפול:
@A0533057932
ככה:
מצורף תמונה
לא הבנתי ??
-
@פישל אמר בעזרה | תוכנת גיבוי איך עובדים איתה יש לי 2 דיסקים ומעניין לסדר את שנייהם אותו דבר ללא מאמץ כפול:
@A0533057932
ככה:
מצורף תמונה
לא הבנתי ??
סליחה טעיתי
דיסק X זה 4 טרה
דיסק Y זה 2 טרה
ודיסק Z זה 2 טרה
חצי מX נמצא בY
וחצי בZ
יש רעיון איך?? -
@A0533057932 אמר בעזרה | תוכנת גיבוי איך עובדים איתה יש לי 2 דיסקים ומעניין לסדר את שנייהם אותו דבר ללא מאמץ כפול:
@פישל ואתה מעוניין שהשינוים ישמרו כגיבוי רק מחולק ל2?
זהו השאלה שלי האם יש אפשרות לעשות בכונן של ה4 שני תיקיות אחד בשם 1 ואחד בם 2 וכך בכל כונן 1 יהיה 1 וה2 יהיה 2 וזה יעבוד לשני חלקים או הפוך????
-
@פישל באם זה מחולק לך לשני תיקיות זה קל מאד
באם אתה מחפש תוכנה שתחלק אוטומטית את החומר לשני כוננים זה מסובךנראה לי שלא הבנת אותי אני יש לי 2 תיקיות בכונן של ה4 (או יותר נכון הולך לעשות עם זה יעזור לי) כל תיקייה תשקול 1500 גיגה וזה אני מעביר לכונן כל אחד לאחד עכשיו יהיו הרבה שינויים מחיקת העתקת וכו' ואין לי כח כל פעם להעתיק 1500 גיגה מחדש
-
@פישל זה קל מאד
מגדירים גיבוי לתיקיה א לכונן X
ולתיקיה ב לכונן Y
התוכנה מוגדרת להעתיק רק את השינויםבאיזה תוכנה הנל שהבאתי??
-
@פישל בכל תוכנה של גיבוי
איזה מומלץ???
-
@פישל https://support.ashampoo.com/hc/en-us/articles/360033181054-Backup-Pro-14-Manual
תעבור על זה
בתקווה שזה יעזור
כמובן שתעבור עם תרגום גוגל