להורדה | פשטו את חוויית האנדרואיד עם רוט ע"י אפליקציה זה (TripleSU 2.6)
-
שלום חברים
כמי שאוהב תכנות והתעסקות עם מכשירים עם הרשאות רוט, אני יודע כמה זה יכול להיות מתסכל להסתמך על אמולטורים של טרמינל או פקודות Shell לכל משימה קטנה. לכן יצרתי אפליקציה שמפשטת את העניינים. היא לא עושה הכול, אבל מטפלת במשימות הבסיסיות, כולל:- גיבוי מחיצת סופר
- הסרת סיסמאות מהמכשיר
- השבתת אפליקציות כמו חנות אפליקציות או דפדפן
- הורדת כלים שימושיים כמו מגיסק או MT Manager
ועוד דברים אחרים. האפליקציה עובדת באופן חלק באמצעות הרשאות רוט. אם תיקנתם את מחיצת בוט עם מגיסק, אתם מסודרים!
אשמח לשמוע בתגובות אילו תכונות תרצו להוסיף. המשוב שלכם חשוב לי!
נ.ב. האפליקציה כרגע זמינה באנגלית, אבל כל מי שמעוניין לעזור לתרגם לשפות נוספות מוזמן מאוד.
https://drive.google.com/file/d/1w30aD5F****mmQvN5tq6h9rNklT4EWwH-DKo/view?usp=sharing
Here's the message translated into Hebrew:
גירסה 2.6
שחררתי עכשיו את גרסה 2 של האפליקציה!
עיצבתי מחדש את הממשק והוספתי המון פיצ'רים חדשים לחקור.
תבדקו את זה ותספרו לי מה אתם חושבים.אם תמצאו באגים או יש לכם הצעות, אשמח לשמוע את הפידבק שלכם.
המשוב שלכם מאוד חשוב לי!תהנו!
קישור:https://drive.google.com/file/d/1o98Zl7mcbKws_Dvq5***8-H7Yhf_SsGKq_O/view?usp=drive_link
-
@TripleU אי אפשר להיכנס לדומיין של האפליקציות בנטפרי ...
פשוט מעלים ככה -
triplesu-v.1..ap
ואחרי ההורדה מוסיפים לסיומת של הקובץ את האות K החסרה...@adielsh בשבילך.
-
@יוסף-אלחנן
לחץ ארוך למיתמחים, קצור לjtech -
@יוסף-אלחנן
יש לך רוט? -
@יוסף-אלחנן
מוזר.
זה סך הכל עושה פקודה זהSu -c "pm hide com.android.vendor
אצלי זה עובד
נסה הפקודה עם עמיולטר ותראה אם הפקודה עובד
-
@יוסף-אלחנן
אאאה. אני מבין. עשית גיבוי סופר - זה עובד ולא רואים אם נגמר, ואם אתה לוחץ על פקודות אחרים בשעת שגובה, הוא קורת. -
@יוסף-אלחנן
"You pressed "backup super
Since there's no progress bar you can't see how it's working in the background. So if you press a different option while it's backing up the super partition it will freeze. -
-
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | פשטו את חוויית האנדרואיד עם רוט ע"י אפליקציה זה (TripleSU 1.1):
מעניין, לא זכור לי שלחצתי על גיבוי סופר...
תבדוק בקבצים שלך