איך מוחקים פקודה שגויה שמופיעה כל פעם בהפעלת המחשב?
-
זה קרה כשהפעלתי מין קובץ פקודות שאמור למחוק וירוס של קיצורי דרך. בפועל כל פעם בהפעלה הוא הפעיל לי מין קובץ מוזר כזה, עד שנמאס לי ממנו וחיפשתי ומחקתי אותו. הבעיה שהפקודה במחשב נשארה כמו שהייתה לפתוח את הקובץ הנ"ל, אלא שהמחשב לא מוצא אותו.. לכן הוא כותב לי את זה:
איך אני מוחק את זה? -
@איפכא-מסתברא זה כנראה שאריות של וירוס
תראה במנהל המישמות לשונית אתחול אם יש שם משהו שקשור לזה
או תרשום בחיפוש שבהתחל את זה%APPDATA%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
כנס לתקיה שהוא מוצא ותראה אם יש שם איזה קובץ שקשור
-
@איפכא-מסתברא
אתה יכול להריץ את הסקריפט של אלישי שלנו, שיעשה לך את העבודה...
https://mitmachim.top/post/748
STREAMER זה וירוס קיצורי דרך וזה נמצא ברשימה שם(אתה יכול גם לחפש את הקובץ שמריץ את הפקודה בתיקיית SYSTEM32)
-
@איפכא-מסתברא אמר באיך מוחקים פקודה שגויה שמופיעה כל פעם בהפעלת המחשב?:
זה קרה כשהפעלתי מין קובץ פקודות שאמור למחוק וירוס של קיצורי דרך. בפועל כל פעם בהפעלה הוא הפעיל לי מין קובץ מוזר כזה, עד שנמאס לי ממנו וחיפשתי ומחקתי אותו. הבעיה שהפקודה במחשב נשארה כמו שהייתה לפתוח את הקובץ הנ"ל, אלא שהמחשב לא מוצא אותו.. לכן הוא כותב לי את זה:
איך אני מוחק את זה?במנהל המשימות בלשונית אתחול, ניתן לבטל את זה. לחיצה ימנית> הפוך ללא זמין.
-
@איפכא-מסתברא או בסיקלינר וכדו' למחוק אותו לגמרי כי הוירוס כבר לא קיים אלא רק ההפעלה שלו
-
פוסט זה נמחק!
-
@תקום אמר באיך מוחקים פקודה שגויה שמופיעה כל פעם בהפעלת המחשב?:
@איפכא-מסתברא
אתה יכול להריץ את הסקריפט של אלישי שלנו, שיעשה לך את העבודה...
https://mitmachim.top/post/748
STREAMER זה וירוס קיצורי דרך וזה נמצא ברשימה שםמגניב! זה באמת עשה את העבודה.. תודה רבה לכולם..
יש עניין להסיר אותו עכשיו? -
את מה?
-
-
@איפכא-מסתברא זה לא התקנה
זה רק סקריפט , אתה יכול להשאיר אותו במחשב זה לא מפריע -
@איפכא-מסתברא
אה סליחה... -
@איפכא-מסתברא
תקלה במחשב בלי ראם, סליחה.. -
@איפכא-מסתברא
ולמייעשה תפרט -
@איפכא-מסתברא
תודה הרגעת..
אבל מה אתך?
הכל הסתדר? -
@תקום אמר באיך מוחקים פקודה שגויה שמופיעה כל פעם בהפעלת המחשב?:
@איפכא-מסתברא
ולמייעשה תפרטמה ש @SSD כתב האמת לא הבנתי למה זה לא היה מובן? אולי בגלל שזה היה נשמע על עצם השגיאה אבל אם כן למה כתבתי שהוא עשה את העבודה.