בעיה | דחוף, מכשיר ג'לי סטאר לא נדלק
-
קניתי ג'לי סטאר, ואחרי יומיים של שימוש (בערך 5 שעות סה"כ) המכשיר נכבה אפילו כשהבטריה ב- 80%, ולא נדלק שוב רק אחרי טעינה מלאה+'מנוחה' של חצי יום, ונכבה אחרי שעה שעתיים וחוזר חלילה,
ואחרי עוד ארבעה ימים המכשיר לא נדלק כלל, וכשכבר עושה טובה ונדלק (אחרי יום לפחות של 'מנוחה') הוא חוזר 'לנוח' אחרי 30 שניות.
הבו עצה הלום!! -
-
מישהו?
אולי בתשלום?
דחוף!
תודה רבה -
@משה-ברוך-00 כתב בבעיה | דחוף, מכשיר ג'לי סטאר לא נדלק:
מישהו?
אולי בתשלום?
דחוף!
תודה רבהתדווח שהמוצר פגום אם הזמנת ב AliExpress
-
@דוד-חזן דיווחתי, והם ביקשו שאשלח אותו כדי שיראו האם אכן יש תקלה ואז אקבל החזר,
הבעיה היא, שביררתי קצת, ונאמר לי שהם (במרכז הבדיקה) עושים הרבה בעיות בדברים שהם לא בולטים לעין חיצונית, כך שעדיף לי לתקן אפי' בתשלוםזה מוצר שאין עליו שירותי מעבדה בארץ, וזה נראה שיש בעייה במעבד או רכיב פנימי.
-
@משה-144 צריבת גרסה יכול לעזור?
(כשהוא נכבה זה לא בשנייה הוא קודם כותב "בתהליך כיבוי" ונכבה אחרי שתי שניות -זה אומר משהו?) -
@משה-144 צריבת גרסה יכול לעזור?
(כשהוא נכבה זה לא בשנייה הוא קודם כותב "בתהליך כיבוי" ונכבה אחרי שתי שניות -זה אומר משהו?)אם תצרוב גרסא המוכר יאשים אותך, אתה צריך להספיק להסריט שהמכשיר קורס ונכבה למרות שיש סוללה 80 אחוז ולשלוח להם וידאו, הגיוני שהם יזכו אותך בלי משלוח חזרה.
יתכן שהסוללה מספקת זרם נמוך ולכן זה נכבה, אבל לא שווה לך מספק לרכוש סוללה ולהחליף, המוכר יאשים אותך שהרסת את המכשיר, רק שלא תפסיד את הזמן למחלוקת.
מאיזה מוכר בעלי רכשת? -
@simon מהחנות המקורית דרך הקישור הזה-
https://he.aliexpress.com/item/1005005969506391.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.33.21ef586aZAbLR2&gatewayAdapt=glo2isr@simon כתב בבעיה | דחוף, מכשיר ג'לי סטאר לא נדלק:
אתה צריך להספיק להסריט שהמכשיר קורס ונכבה למרות שיש סוללה 80 אחוז ולשלוח להם וידאו, הגיוני שהם יזכו אותך בלי משלוח חזרה
-מנסיון?