עזרה | מחפש מכשיר וויז ואפליקציות בודדות בלבד
-
@ישראל-רפורפורט תודה
יש למישהו פתרון? או אולי מכיר מישהו שמוכר את המכשיר שהנ"ל הזכיר במחיר שפוי??
דיברתי איתם עכשיו הם רוצים 850 ש"ח על המכשיר כולל הרוט והחסימה שלהם שהם עושים. [אמרה לי שאולי ניתן להוריד ל750 לא פחות]
והסינון כל חודש עולה 25 למשך 3 שנים [של וויז ועוד אפליקציה אחת בלבד]
והסים שלהם עוד 32.5 יש הרבה ג'יגה בחודש, רק שלא צריך את זה כל כך...יוצא כמעט 60 ש"ח כל חודש!!!! בשביל שימוש של כמה פעמים בחודש :(....
זה ממש יקר!! יש למישהו רעיון
המכשיר SAMSUNG A06 החדש שיצא השנה אנדרואיד 14 עולה 400 ש"ח בלבד!!יש איזה מישהו שיודע גם לעשות רוט ברמת הדרן [כמו הגרסא שיש לשיומאי בעצם..] ויהיה שם רק וויז ועוד כמה אפליקציות בודדות, לא גישה לWIFI ולא כלום??
הבעייה היא הסים אני רוצה שהוא גם יהיה כשר, ולא אוכל להעביר למכשיר אחר והכל יהיה שם פתוח, בהדרן יש להם סים שלהם שתומך רק במכשירי הדרן, יש מישהו שיכול לערוך את הסים שיתמוך רק בפלאפון הזה ספציפית שיהיה עליו את הגרסא הזאת?מוכן לשלם אבל לא 350 ש"ח + 25 ש"ח כל חודש ל3!!! סה"כ = 1,250 ש"ח רק עבור הגרסא הכשרה לא כולל המכשיר ולא כולל הסים?!?!? נשמע לכם הגיוני?
אין לאף אחד פתרון?? מה בסך הכל רוצים אנשים מכשיר כשר וטהור בשביל זה צריך לשלם סכום כזה עצום? בטוח שהמון המון אנשים לא עוברים לכשר כזה בגלל העלות ומתפשרים על סינונים חינמיים או בתשלום "סמלי" לעומת זה... וחבל.....
צריך שמישהו ירים את הכפפה ויפתור את הבעייה לציבור שלם ירא שמיים לא הגיוני להוציא כזה סכום על חסימה אמיתית ורצינית של מכשיר, זה צריך להיות הרבה יותר נגיש... -
@ישראל-רפורפורט ממש לא סינון טוב!!
הסינון הכי דפוק שיש, וזה גם לא מסנן, הרבה פעמים יש פרסומות לא ראויות, מכשיר איטי להחריד וכד'
בקיצור - ממש לא שווה, לא את הכסף ולא הסינון.
@anaelkm2 לטובתך, תתרחק מהסינון הזה מהר. -
@חטח אני לבינתיים לא נתקלתי בפרסומות לא ראויות!
לי המכשיר עובד מעולה חלק, באמת אני מרוצה ממנו!
לא משנה רמת הסינון! אלא הוא יכול לבחור איז אפליקציות! אם הוא רוצה שיפתחו לו דפדפן אז יפתחו לו אבל הוא לא חייב! יותר נכון זה לא מגיע אם המכשיר ביחד!
-
@ישראל-רפורפורט אני בדיוק הפוך ממך, אני לא יכול לסבול את זה!
כמה זמן לוקח ממתי שאתה לוחץ על המייל עד שזה נפתח לגמרי?
אצלי זה לקח לפחות 20 שניות! -
@חטח כתב בעזרה | מחפש מכשיר וויז ואפליקציות בודדות בלבד:
כמה זמן לוקח ממתי שאתה לוחץ על המייל עד שזה נפתח לגמרי?
בזה אתה צודק אבל באפליקציות אחרות זה עובד מעולה!
אני בדיוק הפוך ממך, אני לא יכול לסבול את זה!
כל אחד במכשיר שהוא אוהב.......!
-
@ישראל-רפורפורט כתב בעזרה | מחפש מכשיר וויז ואפליקציות בודדות בלבד:
באפליקציות אחרות זה עובד מעולה!
אצלי כל האפליקציות ככה!
-
@anaelkm2 כתב בעזרה | מחפש מכשיר וויז ואפליקציות בודדות בלבד:
יש איזה מישהו שיודע גם לעשות רוט ברמת הדרן [כמו הגרסא שיש לשיומאי בעצם..] ויהיה שם רק וויז ועוד כמה אפליקציות בודדות, לא גישה לWIFI ולא כלום??
לגבי זה, יש את זה