עזרה | הכשרת oculus quest 3
-
מישהו יודע האם ניתן?
ראיתי פה כמה פוסטים בנושא לא יצא משהו ברור...-האם ישנה דרך למחוק לחלוטין את הWIFI? רק בדרך זו תהיה בעייה שלא יהיה ניתן להוריד יותר לעולם משחקים ואני לא רוצה את זה..
אז.. האם ישנה דרך להשאיר את הWIFI ורק לעשות חסימה על המכשיר כמו של נטפרי [לא פחות מזה ברמת החוזק סינון..] אבל אם ארצה להוריד עוד משחקים וכד'.. לא תינעל האופציה לגמרי.. ויהיה WIFI עם גלישה מסוננת שיהיה ניתן להוריד מהחנות שלהם או משהו??
וכן להתקין תעודת אבטחה של נטפרי על האוקלוס 3 איך עושים? זה שונה מהאוקלוס 2?
אהה ועוד דבר.. יש אופציה להחזיר הכל לקדמותו כשארצה למכור אותם? מבלי לאפס את המכשיר שהמשחקים ישארו.. [עלו המון כסף..]
מוכן גם בתשלום למי שיודע איך לעשות זאת מבלי לאפס מכשיר או לפגוע במשחקים הקיימים... [איזור ירושלים]
תודה רבה!! שימו לב זה האוקלוס 3!! כל מה שדובר פה בעבר היה על אוקלוס 2 -
@anaelkm2 כל מה שאני אומר עכשיו זה לגבי 2 מניסיון אבל לא בטוח שיש הבדל, פשוט תנסה
לגבי תעודת אבטחה יש לי מדריך
לגבי להוריד את הוויפי לגמרי, ברמת קושחה - אין כרגע מידע בעניין של איך לשאוב מהמעבד הזה את הקושחה וגם מידע על ההגנות שלה, כך שאם אתה לא מבין בעניין הזה לבד אז לא תמצא מידע, לגבי עקירת השבב יש מצב שאפשר צריך לשאול את המומחים בעניין (לאחרונה עלו כאן כמה שרשורים שהצליחו לעקור את השבב במולטימדיה ומקרן)
לגבי להשאיר את זה פתוח רק לנטפרי לא נראה לי רלוונטי כי גם יש לנטפרי בעיה עם המוצר הזה וגם הם לא יאשרו משחקים וגם הם חוסמים את פייסבוק
לגבי להוריד סתם משחקים ניתן דרך חיבור usb למחשב
לגבי לאפס ניתן לאפס אך כל המשחקים ימחקו, אך אלו שעלו כסף עדיין ישארו מקושרים לחשבון שלך וניתן יהיה להוסיף אותם בחינם בחיבור מחודש לחשבון שלך (יש לבדוק אולי ניתן להעביר את הרישיון לחשבון אחר)
לגבי למכור את זה עם המשחקים בלי איפוס זה אומר להעביר את החשבון שלך למישהו אחר או לנסות להעביר את הרישיון או לנסות לגבות עם חיבור usb