בקשת מידע | פתיחת חברת טלפונים כשרים חדשה
-
ערב טוב לכולם,
גם אתם נתקלתם בטלפונים הכשרים שיש בשוק להציע?, הרמה איך לומר... לא אייי, הקליטה, השמע, והמהירות שהטלפון מגיב.
בקיצור,
חשבתי להקים חברה חדשה, ולצורך כך אני זקוק בתור התחלה למישהו שמבין בתוכנות, כדי שנוכל להביא תוכנה טובה, ומהירה עבור הצרכנים, כמו כן, אנ יישמח לקבל כאן משוב על דברים שהציבור היה רוצה שיהיה בטלפונים. -
סנייק (לבחורי ישיבות)
-
פוסט זה נמחק!
-
@מגנוס-קרלסן @אורחל אתם יכולים לקנות גיימבוי...
-
@א-ד-ג כתב בבקשת מידע | פתיחת חברת טלפונים כשרים חדשה:
@מגנוס-קרלסן @אורחל אתם יכולים לקנות גיימבוי...
אין בסנייק שום בעיה וזה דווקא משהו נחמד (אני לא אמרתי משחקים אלא משחק נחמד
שאני בטוח שהרבה אנשים היו רוצים)סתם חבל לקנות גם גיימבוי וגם טלפון זה הרבה יותר כסף -
@מגנוס-קרלסן קח בחשבון שיש הרבה שרוצים דווקא בלי סנייק. (אפשר לעשות כמה גירסאות כמו בנוקייה אבל זה מסבך את העסק)
-
@מגנוס-קרלסן קח בחשבון שיש הרבה שרוצים דווקא בלי סנייק. (אפשר לעשות כמה גירסאות כמו בנוקייה אבל זה מסבך את העסק)
למה זה מסבך את העסק?
-
@מגנוס-קרלסן כי זה יותר עבודה, וכל אחד שיקנה המוכר יצטרך לשאול אותו מה הוא רוצה. אבל נראה לי שסטינו מהנושא.
-
@מגנוס-קרלסן כי זה יותר עבודה, וכל אחד שיקנה המוכר יצטרך לשאול אותו מה הוא רוצה. אבל נראה לי שסטינו קצת מהמהות.
בסדר לא חייבים סנייק אבל עדיף שיהיה
-
@בבצ-יק כתב בבקשת מידע | פתיחת חברת טלפונים כשרים חדשה:
חשבתי להקים חברה חדשה, ולצורך כך אני זקוק בתור התחלה למישהו שמבין בתוכנות, כדי שנוכל להביא תוכנה טובה, ומהירה עבור הצרכנים, כמו כן, אנ יישמח לקבל כאן משוב על דברים שהציבור היה רוצה שיהיה בטלפונים.
-
קודם כל הכי חשוב שיהיה כשר אוריגנל = רק לשיחות כי אם לא יש הרבה תחליפים מצויינים בתומך
-
דיבורית מיקרופון ושמע איכותיים בטירוף
-
סוללה חזקה מאודדד, אין סיבה שפלאפון שהוא רק לשיחות הסוללה לא תחזיק למשך שבוע וחצי ויותר.
-
עיצוב צבעוני ומושך ולא כמו של טטריס.
-
נוחות מקשים מרוווחים והפרדה בין אחד לשני אבל לא מידי ענקייים.
-
תצוגה של אנשי קשר שיחות אחרונות ועוד ברורה ביותר.
-
נוח וקומפקטי לא פלאפון ענק כמו השיאומי מקשים אלא יותר כמו ה208 של נוקיה.
-
בלוטוס מתקדם. שיחות דור 4 כמובן. טיפ סי.
בקיצור שיהיה בהצלחה.
יש לך כסף לדבר הזה?? -
-
הגדרת את זה טוב רציתי לך לייק אבל הם לא נותנים לי
@יעקב-אליעזר כתב בבקשת מידע | פתיחת חברת טלפונים כשרים חדשה:
חשבתי להקים חברה חדשה, ולצורך כך אני זקוק בתור התחלה למישהו שמבין בתוכנות, כדי שנוכל להביא תוכנה טובה, ומהירה עבור הצרכנים, כמו כן, אנ יישמח לקבל כאן משוב על דברים שהציבור היה רוצה שיהיה בטלפונים.
-
קודם כל הכי חשוב שיהיה כשר אוריגנל = רק לשיחות כי אם לא יש הרבה תחליפים מצויינים בתומך
-
דיבורית מיקרופון ושמע איכותיים בטירוף
-
סוללה חזקה מאודדד, אין סיבה שפלאפון שהוא רק לשיחות הסוללה לא תחזיק למשך שבוע וחצי ויותר.
-
עיצוב צבעוני ומושך ולא כמו של טטריס.
-
נוחות מקשים מרוווחים והפרדה בין אחד לשני אבל לא מידי ענקייים.
-
תצוגה של אנשי קשר שיחות אחרונות ועוד ברורה ביותר.
-
נוח וקומפקטי לא פלאפון ענק כמו השיאומי מקשים אלא יותר כמו ה208 של נוקיה.
-
בלוטוס מתקדם. שיחות דור 4 כמובן. טיפ סי.
בקיצור שיהיה בהצלחה.
יש לך כסף לדבר הזה?? -
-
תם נתקלתם בטלפונים הכשרים שיש בשוק להציע?, הרמה איך לומר... לא אייי, הקליטה, השמע, והמהירות שהטלפון מגיב.
על איזה סוג מערכת הפעלה אתה מדבר?
יש לך כבר מכשיר שאותו אתה רוצה להכשיר?
או שאתה רוצה לפתוח פס יצור? (די קשוח, לא יודע מה היכולות שלך)
בשביל לערוך גירסה כשרה לטלפון בהנחה והוא מכשיר קיים תצטרך את קוד המקור,כל זה בשביל להבין אם אתה יודע למה אתה ניכנס.
-
פוסט זה נמחק!
-
חשבתי להקים חברה חדשה, ולצורך כך אני זקוק בתור התחלה למישהו שמבין בתוכנות
אתה צריך להיות בתוך השוק , להכיר ולאהוב את התחום , בשביל להחיל ולייבא מכשירים כ"ש מפוקחים של הוועדה, אין מצב ואין סיכוי שתצליח...
כמו שמישהו יפתח חנות נעליים על סמך כמה המלצותולשאלך ... תשובתי היא,
@תהילה2 כתבבעקרון הממשק של שיואמי הוא הכי נוח וטוב, אבל יש לו את הבאג שהוא טלפון עדין במיוחד. אם יהיה טלפון כמו שיואמי אבל יותר עמיד אני חושבת שזה יכול לרוץ.