Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@REFAEL-2 עדיף לערוך את הפוסט מאשר כל הזמן לעלות עוד פוסט....
אי אפשר לערוך.. לאחר שעה ורואים שאתה משתמש חדש.. אז פליזזז אל תציף אותנו בספאם
@REFAEL-2 כתב בבירור | מכשיר-מתרגם עם עברית:
שמתרגם מאנגלית לעברית ולהיפך כולל אפשרות שמע (אני מתכוון שיש למכשיר אפשרות להשמיע מילים)
תרגום של מה? תמונות/טקסט/דיבור?
@עדלאידע בעיקר טקסט
@REFAEL-2 בעצם אתה צריך סוג של תרגומון שיהיה נוח להתעסק איתו ויש בו גם אופציה להקלטה?
@תהילה2 כן, ובעיקר שיוכל להשמיע את ההגיה הנכונה של מילים
@תהילה2 האמת שהקלטה פחות חשוב לי
שמכניסים אליו קובץ טקסט והוא מתרגם?
אפילו גוגל טרנסליייט לא הוגה את כל המילים נכון...
@עדלאידע שמקלידים לו טקסט והוא מתרגם
@עדלאידע הרמה של גוגל טרנסלייט זה בסדר מבחינתי
אז למה כל ההסברים? פשוט - "מילון אלקטרוני" עם אפשרות לשמע...
@עדלאידע שיהיה ככה...
@REFAEL-2 בעז"ה אני אנסה לבדוק לך מחר משהו, כרגע אני עם מחשב עם נטפרי שחוסם הכל. כי היה נראה לי שמצאתי משהו שיכול להיות מתאים לך.
@תהילה2 ממש תודה מחכה בסבלנות....
@REFAEL-2 לא תאמין, אבל יש קו טלפון (פתוח בכשרים) שאפשר לדבר והוא מתרגם - כמובן מקריא את התרגום, מתרגם עברית אנגלית ועוד הרבה שפות יש והפוך והממשק ממש ידיודתי, אפשר ממש לנהל ככה שיחות עם עובד סיעודי ועוד אם מעניין אותך תעדכן
@יאיר-צ נשמע מעניין אפשר פרטים?
@יאיר-צ פחות מה שאני מחפש תפרסם בכל אופן לתועלת הציבור
@תהילה2 אם אני זוכר נכון זה של חברת איי קול, אני מעדיף לא לתת את המספר האישי שלי, אבל אפשר דרך המערכת הראשית שלהם להיכנס לתרגומון ולקבל אליו מספר אישי
@יאיר-צ המערכת הראשית זה אתר או מספר טלפון?
בעיקר שיוכל להשמיע את ההגיה הנכונה של מילים
פחות מציאותי, רוב המילונים אלקטרוניים יכולים להקריא נכון מילים באנגלית כי יש להם אותיות ניקוד... אבל בעברית אפשר לקרוא מילה בכמה הגיות...