בירור | עריכת קובץ גירסה 235 220 3210 נוקיה החדשים
-
@yos על מה אתה מדבר גנבו לי מלא גרסאות, אני מכיר חנויות ש''איך שהוא'' יש להם גרסאות שלי, חוץ מזה לא רוצים לעלות גרסה פרוצה, כיום בכל הישיבות נוקיה מוגדר כמכשיר כשר, תחשוב מה יקרא אם יתחיל להסתובב גרסאות עם ענן שיש שם יוטיוב טיקטוק וכו' וזה לא מכשירים עם מסך קטן כמו הישנים (אגב לכן לדעתי לא מספיק שלא יהיה גישה לפני שיעלו גרסאות אלא צריך שגם אם יוסיפו לתפריט לא יעבוד כי הרי כבר פרסמו איך להוסיף לתפריט) וכן הדפדפן פה אינו איזה אופרה מיני, אלא הוא הרבה יותר משוכלל
גם אין שום עניין בלעלות גרסה לא כשרה לכולם כבר יש כזה, זה לא יחסוך לאף אחד כלום, גרסה לא כשרה כבר יש להם
מי שרוצה אני עושה בפחות ממאה של כיום
לדעתי רק המלצה לא שווה את הזמן אני השקעתי בזה המון שעות, כמות כזאת שאם היית מכפיל ל30 שח לשעה זה הרבה יותר מהכסף שהיה נחסך לכל האנשים שצריכים צריבה בפורום אולי זה נשמע כמו שאני לא רוצה שיתעסקו בזה שזה גם נכון אבל אם תחשבו על הדברים תמצאו אמת. וכמאמר ודו''ק. -
@yos כתב בבירור | עריכת קובץ גירסה 235 220 3210 נוקיה החדשים:
נ"ב, זה לא טענה למה אתם לא מעלים, רק לא מבין למה אתם מחפשים לדאוג למוכר פלאפונים שמרויח על גרסה 100 150 (ובצדק,הוא לא קטף את זה מהעץ, הוא ישב על זה כמה שעות/ימים) מאשר לניק בפורום שרוצה לחסוך את זה
אדם קרוב אצל עצמו וזה לגיטימי.
-
@e613 כתב בבירור | עריכת קובץ גירסה 235 220 3210 נוקיה החדשים:
3210 על 235
יש לי 235 שאחרי שקניתי אותו היה כתוב בשם מכשיר בבלוטוס 3210
-
אני צרבתי על כל הסוגים וזה עובד
-
@עם-ישראל-חיי
לא ידוע לי
זה כמו ש215/225 -
@e613 אין אפשרות להוריד את הדפדפן מ0 ארוך מה שיש את זה בישנים נוקיה עשו את זה בשביל הועדה, בכל הגרסאות הכשרות בשוק לחיצה ארוכה על 0 מכבה את הפלאפון....
ומאותה סיבה א"א לשנות את תפקידם של המקשים שמעל הניתוק ועניית שיחה
בגרסה 14 זה השתנה ובמקום רדיו ע"ש שעון מעורר.