שאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?
-
מעניין אותי, אני לא מכיר את התחום של הנגנים כלכך, כל הפריצות שמדוברות כאן שניתן לפרוץ, זה פריצות בתוך הנגן עצמו (לדוגמא שמוצאים מקום שאפשר להכנס לוידיאו) או שפריצות ברמה של עריכת הקושחה שזה כבר יחסית מורכב
סתם כך אני באמת לא מבין את המפתחים שעושים חסימה על ניפוי באגים עם סיסמה מה הם חושבים שלא יעלו על זה???? (מספיק חכמולוג שלא מעניין אותו כלום ויפיץ את הסיסמה)
אני חושב שאם הנגנים היו עם מעבדים אחרים לא mtk פריצות ברמה של עריכת הקושחה היו הרבה יותר מסובכות, הבעיה שאין להם ייצור עצמי הם מתבססים על מכשיר קיים.. -
-
@לאצי כתב בשאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?:
נמסר מאת התמיכה של אולטרה:
הנגנים כשרים לחלוטין אבל הרבנים לא רוצים לתת הכשר לנגני אנדרואיד בשביל לא לתת פתח כי לאנדרואיד יש שם של דבר לא טוב ופרוץ בחברה החרדית.
אנחנו כן ממשיכים לעבוד על זה ביחד עם הכשרויות נקווה שבהמשך כן יתנו לנו הכשר.אם זה כשר לחלוטין אז למה אתה לא רוצה לקנות את הנגן? אתה רוצה דווקא אישורים של רבנים שהם כשרים?
-
@המשוגר לי יש נגן כזה.
הבעיה היא שיש הרבה הורים שלא מאשרים לילדיהם לקנות נגן כזה כי אין עליו הכשר. אבל זה לא צודק כי בעצם הנגן הזה לא ניתן לפריצה.
וגם המצב כיום שיש להרבה מאוד בחורים נגני אנדרואיד, אז אם כבר למה שלא יביאו להם משהו כשר רישמית כך שלא יצטרכו לרעות בשדות זרים???? -
@המשוגר לי יש נגן כזה.
הבעיה היא שיש הרבה הורים שלא מאשרים לילדיהם לקנות נגן כזה כי אין עליו הכשר. אבל זה לא צודק כי בעצם הנגן הזה לא ניתן לפריצה.
וגם המצב כיום שיש להרבה מאוד בחורים נגני אנדרואיד, אז אם כבר למה שלא יביאו להם משהו כשר רישמית כך שלא יצטרכו לרעות בשדות זרים????צודק ב- 100 %!!!
אם אתה רוצה לשאול, רק בנושא הזה! אם יש לך שאלות אחרות אז אתה מוזמן לפתוח נושא חדש משלך! -
@המשוגר לי יש נגן כזה.
וגם המצב כיום שיש להרבה מאוד בחורים נגני אנדרואיד, אז אם כבר למה שלא יביאו להם משהו כשר רישמית כך שלא יצטרכו לרעות בשדות זרים????אולי ההורים חוששים לזה:
@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בשאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?:
זה שלא פרצו את הפלאש עד היום (אגב מעניין לברר כמה זמן הוא כבר נמכר?) לא אומר שלא יפרצו מחר.
הרי ברגע שאחד עולה על זה והוא לא הכי צדיק... המידע עובר מהר מאד מפה לאוזן (ומשם לפורום כזה או אחר) ומאות בחורים ימצאו את עצמם בנסיון - לכן כנראה אין הכשר ובשאר מכשירי לא אנדרויד אין הרבה שישבו יומם ולילה לפרוץ וכן הסיכונים קטנים יותר [אין וייפי או התקנת אפלקציות מקסימום וידאו גם בנגנים פשוטים שזה גם מכשול גדול כי צעירים מחזיקים מלא סרטים בעייתים כל אחד ברמה שלו אבל עדיין זה לא אנדרויד] -
נמסר מאת התמיכה של אולטרה:
הנגנים כשרים לחלוטין אבל הרבנים לא רוצים לתת הכשר לנגני אנדרואיד בשביל לא לתת פתח כי לאנדרואיד יש שם של דבר לא טוב ופרוץ בחברה החרדית.
אנחנו כן ממשיכים לעבוד על זה ביחד עם הכשרויות נקווה שבהמשך כן יתנו לנו הכשר.כנ"ל זה לא רק בגלל השם אלא כי אנדרויד פריץ ואם לא היום אז מחר והסיכון גבוה מאד (עי' ערך שיאומי מקשים) אם יפרץ ולכן לא נכנסים לסיכונים כאלו
-
@כ-א-ל-ה כתב בשאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?:
מישהו חשב שהם יגיבו אחרת?
@נ-פרו כתב בשאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?:
גירסת הפלאש כנראה שונה כי עד היום זה פותח על ידי מפתחים מחו"ל ולא שהם פיתחו אבל סדרת הפלאש זה כן פיתוח שלהם
לגבי שאר האולטרות זה מה שנמסר מהתמיכה:
יש סיכוי שלנגנים יותר ישנים יש באגים או פריצות שלא קיבלו עדכון גירסא.במילים אחרות; כן.@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בשאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?:
כנ"ל זה לא רק בגלל השם אלא כי אנדרויד פריץ ואם לא היום אז מחר והסיכון גבוה מאד (עי' ערך שיאומי מקשים) אם יפרץ ולכן לא נכנסים לסיכונים כאלו
אז אם כן כיצד הכשירו וויז? זה הרי גם אנדרואיד?
-
@מישהו12 אני באמת לא מבין את כל מי שמגיב כאן "בלתי ניתן לפריצה"
מצחיק ממש, הכל עניין של כמה משאבים שווה להשקיע
אני לא רוצה לתת דרכים כדי שלא יחסמו את השרשור, אבל לדעתי התגובה שלהם ממש לא נכונההנגנים כשרים לחלוטין אבל הרבנים לא רוצים לתת הכשר לנגני אנדרואיד בשביל לא לתת פתח כי לאנדרואיד יש שם של דבר לא טוב ופרוץ בחברה החרדית.
ההכשרים לא נותנים הכשר על זה כי זה לא כשר נגד צריבות, נקודה. נכון שכמעט כל מכשיר שקיים אפשר להוסיף לו פונקציות, אבל זה בעלויות גבוהות משא"כ כאן בכמה שקלים קנית ציוד שפורץ ומדרדר נשמות.
-
@איש-אמת כתב בשאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?:
@מישהו12 אני באמת לא מבין את כל מי שמגיב כאן "בלתי ניתן לפריצה"
מצחיק ממש, הכל עניין של כמה משאבים שווה להשקיע
אני לא רוצה לתת דרכים כדי שלא יחסמו את השרשור, אבל לדעתי התגובה שלהם ממש לא נכונההנגנים כשרים לחלוטין אבל הרבנים לא רוצים לתת הכשר לנגני אנדרואיד בשביל לא לתת פתח כי לאנדרואיד יש שם של דבר לא טוב ופרוץ בחברה החרדית.
ההכשרים לא נותנים הכשר על זה כי זה לא כשר נגד צריבות, נקודה. נכון שכמעט כל מכשיר שקיים אפשר להוסיף לו פונקציות, אבל זה בעלויות גבוהות משא"כ כאן בכמה שקלים קנית ציוד שפורץ ומדרדר נשמות.
ברוך שכוונתי
@לאצי
וייז הכשירו ? כשרות לכתחילה או כהלכה? לא נראה לי רק בד"ץ ב"ב או דלתא וכאלו ובאמת הם לוקחים סיכון. כל סמארטפון מוגן הוא סיכון אין חולק. ואולי בכל זאת זה קצת שונה כי יש KNOX אבל גם זה לא מאה אחוז. -
@שעטנ-ז-ג-ץ ו @לאצי יש עוד כמה הבדלים בין נגן לוויז...
כמו למשל שוויז זה לצורך חשוב ונגן זה סתם עניין של נוחות או משחקים. וויז זה למבוגרים ונגן זה לילדים/בחורי ישיבה. -
@yשמריהו כתב בשאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?:
@שעטנ-ז-ג-ץ ו @לאצי יש עוד כמה הבדלים בין נגן לוויז...
כמו למשל שוויז זה לצורך חשוב ונגן זה סתם עניין של נוחות או משחקים. וויז זה למבוגרים ונגן זה לילדים/בחורי ישיבה.לא רק
בדרך כלל וויז זה מגיע בלי כלום (וכלום זה כלום!!!!)
ונגן עם משחקים כולנו יודעים טוב טוב איזה משחקים יש באולטרות
ואפשר גם לפרוץ לפרוץ בקלות (את הוויז הרבה יותר קשה לפרוץ) -
@yשמריהו כתב בשאלה | למה אין הכשר על אולטרה פלאש?:
וויז זה למבוגרים ונגן זה לילדים/בחורי ישיבה.
ממש לא נכון
אני מכיר אישית כמה אנשים (לא הייתי אומר מבוגרים, אבל שיש להם נגן, וחלק מהם אפילו מנסים לפרוץ אותם) -
@מגנוס-קרלסן אמרתי שיש פחות סיבה להתיר נגנים מאשר וויז. חיזקת את דבריי.
-