קורא קבצי word לאנדראיד
-
שלום לכולם, הרצתי חיפוש כאן ולא מצאתי קורא קבצי word לאנדרואיד, אני יודע שיש microsoft word אבל זה מאנדרואיד 6 ומעלה ויש לי אנדרואיד 4 ,וגם גוגל דוקס חייב גישה לאינטרנט ובטבלט שלי אין אינטרנט בכלל גם לא wi fi מישהו יכול לעזור?< 0אין לי חנות אין לי כלום אני צריך קובץ apk(
-
שלום לכולם, הרצתי חיפוש כאן ולא מצאתי קורא קבצי word לאנדרואיד, אני יודע שיש microsoft word אבל זה מאנדרואיד 6 ומעלה ויש לי אנדרואיד 4 ,וגם גוגל דוקס חייב גישה לאינטרנט ובטבלט שלי אין אינטרנט בכלל גם לא wi fi מישהו יכול לעזור?< 0אין לי חנות אין לי כלום אני צריך קובץ apk(
@יהונתןב אמר בקורא קבצי word לאנדראיד:
@נעם הביא כאן לשיואמי שזה אנדרואיד 4.4,אין לי מושג עם יעזור לך לא מבין בגרוש באנדרואיד
https://mitmachim.top/topic/7659/למי-שרצה-וורד-לשיאומי-עובד-בתומך-בבקשה?_=1592906968679
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות