עזרה | הסרת שבב של wifi ממקרן אנדרואיד
-
-
-
@MAD כתב בעזרה | הסרת שבב של wifi ממקרן אנדרואיד:
אני רוצה להסיר את השבב של ה wifi
אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זהעיין בקישור הזה יכול להיות שזה יקדם אותך וגם לכאורה מי שידע לעזור שם יתכן ויכול לעזור גם כאן
הייתי מתקין קידרואיד אבל זה אנדרואיד ערוך
אתה בטוח? וגם אם כן אז אי אפשר להתקין כלל קיידרואיד?
סתם שאלה מה הגודל של המקרן הזה ואיך אתה חושב להקרין ממנו ללא WIFI איזה חיבורים אחרים יש לו? -
@הלי כתב בעזרה | הסרת שבב של wifi ממקרן אנדרואיד:
עיין בקישור הזה יכול להיות שזה יקדם אותך וגם לכאורה מי שידע לעזור שם יתכן ויכול לעזור גם כאן
תודה באמת נזמין אותם לפה @לשם-שמיים-0 @משחזר-מידע
@מיישה אולי גם פה תדה לעזור ולא רק בתחביב שלך@הלי כתב בעזרה | הסרת שבב של wifi ממקרן אנדרואיד:
במה? ולמה לא?
סתם שאלה מה הגודל של המקרן הזה ואיך אתה חושב להקרין ממנו ללא WIFI איזה חיבורים אחרים יש לו?
USB HDMI מיקרו
-
במה? ולמה לא?
לא הבנתי מה ענית אתה כתבת ש
אז שאלתי אם אתה בטוח שזה ערוך וגם אם כן אז למה אי אפשר להתקין לא הצלחתי להבין מה ענית
-
במה? ולמה לא?
לא הבנתי מה ענית אתה כתבת ש
אז שאלתי אם אתה בטוח שזה ערוך וגם אם כן אז למה אי אפשר להתקין לא הצלחתי להבין מה ענית
בטוח שזה ערוך ולמה לא כי אין אפשרויות מפתח
תסתכל בקישור בפוסט הראשון
-
לגבי קיידרואיד:
אני הצלחתי להתקין, מה שצריך זה לחבר אותו באמצעות מתאם OTG, ולחבר כבל usb c את המתאם לחבר למקרן ואז לחבר את הusb למתאם, ואת הc לחבר למחשב שיש לו אפשרות כזאת.
לגבי אפשרויות מפתחים, יש, צריך להיכנס להגדרות המתקדמות (לא זוכר איפה בדיוק)
ויש גם ניפוי באגים בהגדרות ולא צריך לגשת למפתחים
אבל, ואבל גדול, אחרי ההתקנה של קיידרואיד, אם מסירים את החסימה, נראה לי שחלק מהדברים נשארים חסומים, כנראה ההסרה לא כמו שצריך
בקיצור תנסו לראות לפי מה שרשמתי, בהצלחהאמרתי את מה שאני זוכר בע"פ, ואני כרגע לא יכול להסתכל במקרן, וגם אני לא יכול להתקין אותו שוב בגלל הבעיה המוזרה, אז אין לי עוד מה להגיד, ואין לי גם זמן, אז אין צורך לשאול שאלות, אפשר לנסות, אבל לא נראה לי שיהיה תשובות..
-
@שניאור-שמח כתב בעזרה | הסרת שבב של wifi ממקרן אנדרואיד:
אבל, ואבל גדול, אחרי ההתקנה של קיידרואיד, אם מסירים את החסימה, נראה לי שחלק מהדברים נשארים חסומים, כנראה ההסרה לא כמו שצריך
אני לא רוצה סתם לנכסס וכתבת שלא סתם לשאול אני שואל רק כדי לנסות לעזור לך, איפוס גם נשאר חסום? כי אם לא אולי זה יכול לעזור לך לא?
@שניאור-שמח כתב בעזרה | הסרת שבב של wifi ממקרן אנדרואיד:
אני הצלחתי להתקין, מה שצריך זה לחבר אותו באמצעות מתאם OTG, ולחבר כבל usb c את המתאם לחבר למקרן ואז לחבר את הusb למתאם, ואת הc לחבר למחשב שיש לו אפשרות כזאת
שאלת תם לידע בלבד
למה לא מספיק פשוט חיבור רגיל בשביל מה המתאם (יותר נכון למה צריך לחבר בחיבור C למחשב מה זה בעצם משנה בחיבור?