גימייל | כניסה מאנדרואיד כמו ממחשב
-
אתה יכול להכנס מדפדפן לכתובת
https://mail.google.com/mail/u/0/#chats -
אתה יכול להכנס מדפדפן לכתובת
https://mail.google.com/mail/u/0/#chats -
@מוטי-זהב אמר בגימייל / כניסה מאנדרואיד כמו ממחשב:
אתה יכול לפתוח את הכתובת באפליקציה gmail?
איך בדיוק?
-
@מתושלח עקרונית כתובת של ג'מייל אמור להפתח בג'מייל השאלה עם זה גם נפתח תנסה לשלוח את זה לעצמך למייל ולהכנס מהאפליקציה אני לא בטוח שזה יעבוד אבל שווה לנסות
-
עקרונית אפשר להכין אפליקציה מבוסס דפדפן שנעול על הכתובת כדי שתוכל להתקין אותו בלי שיהיה לך דפדפן @שלום-כהן אמור לדעת (שלום סליחה אם זה מטריד אותך) אבל לפני זה צריך לדעת אם אתה יכול להתקין אפליקציות או שזה חסום
-
עקרונית אפשר להכין אפליקציה מבוסס דפדפן שנעול על הכתובת כדי שתוכל להתקין אותו בלי שיהיה לך דפדפן @שלום-כהן אמור לדעת (שלום סליחה אם זה מטריד אותך) אבל לפני זה צריך לדעת אם אתה יכול להתקין אפליקציות או שזה חסום
-
יש אפשרות כזאת ללא דפדפן?
אני רוצה לראות צ'אטים בלי שיסומן לנמען אישור קריאה... במחשב אני נכנס לקטגוריית צ'אטים, ולא לחלונית הצ'אט ובכך לא מופיע שקראתי.
בגרסאות השונות של ג'ימייל לאנדרואיד אין גישה לזה.@מתושלח אמר בגימייל / כניסה מאנדרואיד כמו ממחשב:
אני רוצה לראות צ'אטים בלי שיסומן לנמען אישור קריאה... במחשב אני נכנס לקטגוריית צ'אטים, ולא לחלונית הצ'אט ובכך לא מופיע שקראתי.לכאורה אתה יכול להיכנס לקרוא את ההודעות כשאתה במצב לא מקוון (אני לא בטוח שזה עוזר, אבל מסברא זה אמור להועיל)
-
@מתושלח אמר בגימייל / כניסה מאנדרואיד כמו ממחשב:
אני רוצה לראות צ'אטים בלי שיסומן לנמען אישור קריאה... במחשב אני נכנס לקטגוריית צ'אטים, ולא לחלונית הצ'אט ובכך לא מופיע שקראתי.לכאורה אתה יכול להיכנס לקרוא את ההודעות כשאתה במצב לא מקוון (אני לא בטוח שזה עוזר, אבל מסברא זה אמור להועיל)
@לא-מייבין לדעתי האפליקציה תשמור את הנתון.
אבל מעניין לבדוק באמת. -
אבל מעניין לבדוק באמת. -
אבל מעניין לבדוק באמת.@מתושלח תיקון טעות. הרגע בדקתי שוב והאפליקציה כן שומרת את הנתון מתי קראת לאחרונה. (אבל עדיין ישנה אופציה נורא מסובכת, להסיר את האפליקציה כל פעם אחרי שקוראים את ההודעות האחרונות במצב לא מקוון. ואחר כך להתקין שוב את האפליקציה. ככה האפליקציה לא תצליח לשמור מידע)
-
@מתושלח תיקון טעות. הרגע בדקתי שוב והאפליקציה כן שומרת את הנתון מתי קראת לאחרונה. (אבל עדיין ישנה אופציה נורא מסובכת, להסיר את האפליקציה כל פעם אחרי שקוראים את ההודעות האחרונות במצב לא מקוון. ואחר כך להתקין שוב את האפליקציה. ככה האפליקציה לא תצליח לשמור מידע)
@לא-מייבין זה כמובן לא ריאלי.....
-
@לא-מייבין זה כמובן לא ריאלי.....
-
@מתושלח כמובן. רק שיכול להיות שיש איזשהי אופציה למחוק את הנתונים השמורים באפליקציה. וככה האפליקציה לא תשמור את המידע.
@לא-מייבין יש אופציה.
הגדרות, יישומים, מנהל היישומים.
לבחור את הצ'אט, אחסון, נקה נתונים.
תנסה ותבדוק שזה לא מוחק חשבונות גוגל או משהו.