הצעת ייעול | הצעה לשילוב תוסף שתי plugins בפורום
-
שלום
תודה על העבודה המדהימה שאתם עושים בניהול הפורום!
רציתי לשאול אם יש אפשרות לשקול להוסיף שני פלאגינים מעניינים שיכולים לשפר את חווית המשתמש ולחזק את הקהילה שלנו:-
Leaderboard (לוח מובילים):
פלאגין שמציג רשימת משתמשים פעילים ומדורגים לפי נקודות או פעילות. זה יכול להוסיף עניין ולהמריץ משתמשים להשתתף יותר בדיונים.
לדעתי, זה יכול ליצור אלמנט כיפי של תחרות ידידותית ולעודד יותר אינטראקציה בין המשתמשים. -
Gamification (גיימיפיקציה):
פלאגין שמוסיף מערכת ניקוד ותגים לפורום, שבה משתמשים מקבלים נקודות או תגמולים לפי הפעילות שלהם (כמו פרסום הודעות, לייקים וכו'). הפלאגין מאפשר להציג תגים מיוחדים ליד שמות המשתמשים וליצור תחושת הישגיות ושייכות בקהילה.
אני חושב שהפלאגינים האלה יכולים להוסיף המון עניין וכיף לפורום!
מה דעתכם? -
-
@יוניתזון כתב בהצעת ייעול | הצעה לשילוב תוסף שתי plugins בפורום:
@עדלאידע כתב בהצעת ייעול | הצעה לשילוב תוסף שתי plugins בפורום:
שינוי תמונת פרופיל,
אבל אחרי זמן מסוים!
@TripleU כתב בהצעת ייעול | הצעה לשילוב תוסף שתי plugins בפורום:
שבה משתמשים מקבלים נקודות או תגמולים לפי הפעילות שלהם
-
שלום
תודה על העבודה המדהימה שאתם עושים בניהול הפורום!
רציתי לשאול אם יש אפשרות לשקול להוסיף שני פלאגינים מעניינים שיכולים לשפר את חווית המשתמש ולחזק את הקהילה שלנו:-
Leaderboard (לוח מובילים):
פלאגין שמציג רשימת משתמשים פעילים ומדורגים לפי נקודות או פעילות. זה יכול להוסיף עניין ולהמריץ משתמשים להשתתף יותר בדיונים.
לדעתי, זה יכול ליצור אלמנט כיפי של תחרות ידידותית ולעודד יותר אינטראקציה בין המשתמשים. -
Gamification (גיימיפיקציה):
פלאגין שמוסיף מערכת ניקוד ותגים לפורום, שבה משתמשים מקבלים נקודות או תגמולים לפי הפעילות שלהם (כמו פרסום הודעות, לייקים וכו'). הפלאגין מאפשר להציג תגים מיוחדים ליד שמות המשתמשים וליצור תחושת הישגיות ושייכות בקהילה.
אני חושב שהפלאגינים האלה יכולים להוסיף המון עניין וכיף לפורום!
מה דעתכם?אני בעד. והייתי מציע שתצרף כאן קישור לדפי הגיטהאב של התוספים האלו
-
-
רעיון מעולה
-
הפלאגין מאפשר להציג תגים מיוחדים ליד שמות המשתמשים
זה בהחלט יכול לבוא לידי שימוש שכל משתמש (או ההנהלה/צוות פיקוח) יוכל לתייג את עצמו במה הוא מתמחה - תכנות, מחשבים, אנדרואיד וכו'. כי גם כשאני רואה מישהו עם כמות לייקים נכבדה אני עדיין לא יכול לדעת אם אני יכול לסמוך על תגובתו לשאלה שלי, כי מאן יימר שהוא מתמצא בדיוק בתחום הזה, ואולי הלייקים הגיעו אליו בכלל מתחום אחר בפורום. כנלע"ד.
-
זה יכול להוסיף עניין ולהמריץ משתמשים להשתתף יותר בדיונים
זה ספציפי שמואל לא אוהב...
חבר'ה שמנסים סתם להעלות פוסטים רק בשביל לקבל לייק...