הסבר תגובות למדריך אוסף גרסאות ל-qin f21 ו-f22
-
@TripleU כתב במדריך | אוסף גרסאות ל-qin f21 ו-f22:
@FSHLOMO
כֵּן. זה עובד.הייתי כותב את המדריך המדויק אבל אני לא יכול לכתוב עברית בצורה שוטפת. אני פשוט משתמש בגוגל תרגום.
כמוני כמוך
כשאני התחלתי פה בפורום עשיתי אותו דבר
היום אני כבר הרבה יותר טוב ב"ה -
פוסט זה נמחק!
-
פה יש את הקבצים שצריך
https://www.mediafire.com/file/3fba0dugos3lkdv/F30_US_LTE_Bands_Package.zip/file -
כן זה בגלל הנטפרי לי יש נטפרי וזה לא עובד לי
-
@FSHLOMO
אצלי זה עובד. אני חושב שזה בגלל הנטפרי המסנן שחוסם אותו.אין לי נטפרי וזה לא עבד ואז הורדתי מXDA ועבד אולי כדי שתוריד ותעלה עוד פעם לדרייב לטובת הציבור וכשאתה עושה את זה תעדכן אותי תודה
-
@TripleU ותעלה את זה לשרת של הפורום, אם זה כבד מידי, אז תשתף את זה דרך גוגל דרייב אבל בתוך הלינק עצמו תשחיל כוכביות, כדי שזה לא ייחסם בנטפרי!
תודה!
-
פוסט זה נמחק!
-
@TripleU אתה רוצה שאני אוריד ואעלה?
-
@יוסף-אלחנן
זה בסדר, אני אעשה את זה מאוחר יותר. בינתיים, שים את הקישור xda עבור -
@TripleU אוי, סורי...
יש לי את זה כבר...
https://drive.google.com/file/d/1pNQoCqMssqRSws-Kn9caa*****Ux6WUyH_c3s/view?usp=sharingלהוריד כוכביות...
@TripleU כל הכבוד על הרצון הטוב!
מגיע לך באמת -
@TripleU כל הכבוד על הרצון הטוב!
מגיע לך באמתהסיבה שיצרתי אותו היא ישירות בגלל שליבנתי את ה-f22 שלי וחנות רצתה שאשלם 150₪ עבור גרסה שאין לו שירותי גוגל. אם הם גובים חמישים שקל, בסדר. זה הפרנסה שלו. אבל לגבות יותר מדי רק בגלל שאנשים לא משכילים לטכנולוגיה, זה מגוחך.
אני מקווה לקבל גרסאות נוספות וטובות יותר כדי לעזור לאנשים שלא ע"מ לקבל פרס. תהנה!
-
@למה-באתי כתב במדריך | אוסף גרסאות ל-qin f21 ו-f22:
@TripleU אתה לא חושב שאתה מעלה גירסאות טובות פרוצות?
יש בכל רחבי האינטרנט כל כך הרבה גירסאות פרוצות
(וגם פה בפורום) -
@למה-באתי כתב במדריך | אוסף גרסאות ל-qin f21 ו-f22:
@FSHLOMO ללא שירותי גוגל...
דבר ראשון יש אם
ודבר שני יש מלא מדריכים לעשות שירותי גוגלאבל חבל לסטות מהנושא
-
דבר ראשון יש אם
אולי תוכל לחלוק את זה איתנו, ולהגדיל את הרשימה כאן...
> אבל חבל לסטות מהנושאנכון, אבל הייתי חייב למסור את זה. אולי זה יעודד אנשים אחרים לעזור לכולנו ולשתף גרסאות אחרות בחינם.
אבל כמובן, זה בהחלט לא שייך לכאן. -
זהו רום חתום ל-f-22 ללא המצלמה
אם בעבר כבר פתחתי את המכשיר לצריבה וצרבתי גרסה וכו' וכו', אני עדיין יכול לצרוב על המכשיר רום חתום ללא הסתבכויות? או שאני צריך עכשיו לנעול או לבדוק משהו בהגדרות במכשיר קודם הצריבה?
23/127