שיתוף | חדש! 019 תומכים בVOLTE
-
@אברהם-א
איכות שמע, חיבור מהיר יותר וכו'...@מישהו12 כתב בשיתוף | חדש! 019 תומכים בVOLTE:התעוררתי הבוקר מהשעון המעורר,
מתפלא עליך...
תראה את השעה... -
@מישהו12 כתב בשיתוף | חדש! 019 תומכים בVOLTE:
חדש!
התעוררתי הבוקר מהשעון המעורר,
הסתכלתי על הטלפון כדי לכבות, ו... משהו מוזר.
נוסף לי סמל למסך...
רואים את הHD הזה? שיחות HD בדור 4! כלומר VoLTE!!
אחר כך וידאתי, זה נשאר גם בשיחה. 4G עם HD!
אז...
חוץ מבשורה טובה, זה כנראה מעיד שהם הולכים לסגור את התמיכה בדורות 2 ו3...הערה. הסים שלי בלי אינטרנט, אך עם סמס, כלומר חבילה לא כשרה.
לי יש את ה 21 pro והוא יורד בשיחות לדור 3 אבל כשעברתי להוט מובייל בשיחות עם מנוי הוט מובייל אחר זה עושה לי שיחות hd.
-
@avrasha כתב בשיתוף | חדש! 019 תומכים בVOLTE:
חדש!
התעוררתי הבוקר מהשעון המעורר,
הסתכלתי על הטלפון כדי לכבות, ו... משהו מוזר.
נוסף לי סמל למסך...
רואים את הHD הזה? שיחות HD בדור 4! כלומר VoLTE!!
אחר כך וידאתי, זה נשאר גם בשיחה. 4G עם HD!
אז...
חוץ מבשורה טובה, זה כנראה מעיד שהם הולכים לסגור את התמיכה בדורות 2 ו3...הערה. הסים שלי בלי אינטרנט, אך עם סמס, כלומר חבילה לא כשרה.
לי יש את ה 21 pro והוא יורד בשיחות לדור 3 אבל כשעברתי להוט מובייל בשיחות עם מנוי הוט מובייל אחר זה עושה לי שיחות hd.
F21PRO עם הוט מובייל עושה לך שיחות דור 4 עם HD?
אפשר צילומסך? -
@אגסי כתב בשיתוף | חדש! 019 תומכים בVOLTE:
אם היה מופיע VOLTA איפשהו זה היה אומר משהו...
בשיאומי F21 פרו לא מופיע Volte. רק HD
-
בכל הוט מובייל יש HD בין הוט להוט, גם במכשירי דור 3 ללא דור 4 בכלל, דוגמת MTK ודומיו.
-
אבל לא כתוב דור
כשלא כתוב-זה דור 3, כך ראיתי בדיוק אתמול אצל חבר, ה4G נעלם ברגע שצלצלתי אליו.
-
@ישראל-142 כתב בשיתוף | חדש! 019 תומכים בVOLTE:
הערה. הסים שלי בלי אינטרנט, אך עם סמס, כלומר חבילה לא כשרה.
לכאורה זה ברור, כי ל-019 אין קומה כשרה
"בלי אינטרנט" בכלל לא ברור
-
וואלה לא מבין את המשפט הזה.
מעיון כאן בפורום הבנתי שבעיקרון אפשר לעשות גירסה לשיאומי הזה שיתמוך בדור 4 ורק יש איזה בעיה עם התדרים שלא מוגדר אצלו מה התדרים של דור 4 בארץ. ושאלתי שאלת תם למה מישהו לא מרים את הכפפה ועושה לזה גירסה עם התדרים של דור 4 שמותאמים לארץ.
-
מעיון כאן בפורום הבנתי שבעיקרון אפשר לעשות גירסה לשיאומי הזה שיתמוך בדור 4 ורק יש איזה בעיה עם התדרים שלא מוגדר אצלו מה התדרים של דור 4 בארץ. ושאלתי שאלת תם למה מישהו לא מרים את הכפפה ועושה לזה גירסה עם התדרים של דור 4 שמותאמים לארץ.
אם כבר אמרת תדרים, אז יש לי שאלת תם שלדעתי גדולה יותר:
למה 'תדרים' (שפירושו שידור גלי רדיו באורך גל מסויים,) שעובדים במכשירי דור 4 לאינטרנט, לא עובדים לשיחות בכלל? זו הגדרה ולא תדרים, כך אני משוכנע, תדרים זו מילה יפה וייחודים לכל מדינה, אך בנושא הVOLTE זה משהו קצת שונה, למרות שגם הוא ייחודי לכל מדינה (PLMN) -
ושאלתי שאלת תם למה מישהו לא מרים את הכפפה ועושה לזה גירסה עם התדרים של דור 4 שמותאמים לארץ.
וזה בדיוק מה שלא הבנתי.
אם אתה
לא יודע מה כ"כ מסובך
אז למה אתה תמה שלא עשו?
בקצרה:
מי שיעשה את זה ירוויח המון כסף.
זה לא שיש כאן קנוניה נגד המשתמשים.
יש סיבה שלא עושים - והיא, שלא יודעים. -
לגבי כל הסתירות הנ"ל hd קיים בדור 3.5 ו4 שיאמי חצי טאצ' אינו תומך בדור 4 לשיחות והוא יורד כנראה לדור 3.5 מה ש @מישהו12 התרגש לראות hd זה בגלל שבחלק מהגרסאות של שיאומי מקשים (כולל הגרסה שהוא עצמו בנה) משום מה הפלאפון במקום לכתוב volte הוא כותב hd אבל הכוונה היא לvolte ולכן כשהוא התעורר בבוקר וראה hd שהוא בשפת חלק מהשיאומי מקשים volte אז מישהו 12 התרגש....
||@מישהו12 אני צודק?|| -
@שלוםפ כתב בשיתוף | חדש! 019 תומכים בVOLTE:
@מישהו12 אני צודק?0
לפני 11 ימים
כן,
חוץ מהעובדה שלא התרגשתי.
מישהו אמר שיש לו HD על דור 4 - שזה אומר VOLTE,
וברגע שבצילום מסך לא היה דור 4 - הבנתי שזה בדיוק מה שאמרת.
אבל טוב שסיכמת בשביל כולם, ישר כוח