המלצה | בקשת המלצה על מכשיר הקלטה איכותי
-
שימוש אישי - הכוונה להקליט שיעורים, של רבותיי [ושלי, להבדיל].
חלק מן הנגנים מקליטים טוב, אבל הייתי רוצה הקלטה צלולה יותר ונקיה מרעשים.
לכן באמת אינני מחפש משהו מקצועי מסובך, אלא דוקא בסגנון קרוב לנגנים המצויים.ומסיבה נוספת פשוטה בתכלית, שאני רוצה גם להשתמש בו בתור נגן.
[ולכן: שיהיה בעברית, ונוח לתפעול, ובעיקר למציאת קבצים. ואם אפשר גם עם אפשרות לסימניות...]
לכן עדיף לי להשקיע קצת יותר ולקנות מכשיר אחד שיש בו את שניהם, מאשר להחזיק גם נגן וגם מכשיר הקלטה.... -
@ברי-קלמנוביץ יש גם מתאם למיקרופון חוטי שאתה יכול להכניס בחור של האוזניות
-
@איש-שלו כתב בהמלצה | בקשת המלצה על מכשיר הקלטה איכותי:
או זה
אבל הייתי רוצה הקלטה צלולה יותר ונקיה מרעשים.
או זה
ומסיבה נוספת פשוטה בתכלית, שאני רוצה גם להשתמש בו בתור נגן.
אין מושלם בעולם, תחליט מה יותר חשוב לך...
אני מאוד נהנה מהTASCAM, הקלטה ברורה איכותית ונקיה מרעשים.
השימוש פשוט וקל, יש לו גלגל שבו אתה בוחר מה אתה רוצה להקליט (שיעור, מוזיקה, כלי נגינה), והמכשיר מקליט בהתאם לכך את הצלילים המבוקשים!לא ידוע לי על מכשיר הקלטה, שהוא גם נגן, זה לא אותו מוצר.
ולכן גם מה שכתב
@ברי-קלמנוביץ :ולבקש נגן עם אפשרות לחיבור מיקרופון חוטי
אם תמצא כזה נגן אשמח שתעדכן אותי, וגם אם כן, זה עדיין לא יהיה נקי ואיכותי כמו מכשיר הקלטה, מה לעשות שישנם הרבה הגדרות מאחורי ההקלטה, מה לסנן, ואיך לסנן, איזה צלילים לשמור, איזה צלילים להשמיט, כל ההגדרות הללו לא קיימים בנגן!!! גם אם יהיה לו מיקרופון חד וטוב, הוא יקליט את הרעש של הרוח של המזגן, באיכות גבוהה מאוד, אבל את השיעור אתה תשמע בתוך הרעש הזה (מכיר? תבדוק! מנסיון).
-
הקדמת לבאר וחסכת לי את השאלה :
האם איכות ההקלטה במכשירים הייעודים היא בגלל התוכנה או בגלל החומרה.
אני מבין מדבריך שקודם כל התוכנה של הנגנים לא יודעת להתמודד עם סינון רעשים אמיתי. [ולפי דבריך זה כך גם בנגנים שיש בהם הגדרות 'מצב הקלטה ובו תפריט: לימוד, פגישה, חוץ, וכו'].
ומלבד זאת צריך גם מיקרופון איכותי, שזה כבר מסרבל ומוטב להשקיע במכשיר הקלטה אמיתי.וזו תשובה לכאו' גם לדברי @ברי-קלמנוביץ וגם לדבר @נ-פרו
-
אל ייחר בעיניכם ואשאלה גם הפעם:
א. מה אומרים על זה?
-