עזרה | עזרה לגבי מחשב נייד
-
שלום לכולם!
אני מחפש מחשב באזור ה 1,500 ש"ח - אני צריך את זה בעיקר לסיכומים וכו' ממש בסיסי, אני רוצה מחשב טוב שיחזיק לי מעמד ולא איזה משהו זבל...
ראיתי את המחשב הזה מה אתם אומרים עליו?
-
אמממ
ברעיון אין דבר כזה מחשב לסיכומים או מחשב לגרפיקה
יש רמת ביצועים של כל מחשב ומחשב
ככה שמעבד סלרון-יעבוד לאט גם לוורד בלבד וI3 יעבוד קצת יותר מהר וכו' וכו'
ככה שמה שתשלם תקבל
לגופו של עניין נשמע אחלה -יש לי חבר קנה I5 במחיר הזה- של דל
https://ksp.co.il/web/item/286218 -
@Mitsubishi כתב בעזרה | עזרה לגבי מחשב נייד:
מה אתם אומרים עליו
Size
14" diagonal
הוא קטן. אתה מחפש קטן או "רגיל"?Brightness
250 nits
בהירות מסך סבירה ולא יותר מזה. אתה משתמש בחוץ, בדרכים? או רק בכולל ?מערכת הפעלה
Windows 11 Home
זה לא מספיק חרדי לשלם 400 ש"ח על מערכת הפעלה. בתקציב שלך זה מאוד משמעותי. תחפש בלי ווידנוס, תקבל יותר באותו מחיר.Ethernet
No onboard Ethernet
שם לב שאין לו כניסה לכבל רשת. אם תנתק את הwifi תשאר עם "נטסטיק" בלבד. אולי זה חשוב לך...לסיכום: מחשב בסדר, יש טובים ממנו בתקציב שלך. אם תחרוג בכמה מאות שקלים תוכל לקבל הרבה יותר.
-
שלום לכולם!
אני מחפש מחשב באזור ה 1,500 ש"ח - אני צריך את זה בעיקר לסיכומים וכו' ממש בסיסי, אני רוצה מחשב טוב שיחזיק לי מעמד ולא איזה משהו זבל...
מה אתה מתכוון סיכומים? וורד וזהו? תוכל להשיג מחשב הרבה יותר זול - אתה לא צריך ני יודע מה ביצועים גבוהים לכמה מסמכי וורד.
-
@a-y-f כתב בעזרה | עזרה לגבי מחשב נייד:
שלום לכולם!
מה אתה מתכוון סיכומים? וורד וזהו? תוכל להשיג מחשב הרבה יותר זול - אתה לא צריך ני יודע מה ביצועים גבוהים לכמה מסמכי וורד.
פחות או יותר וורד-אקסל...
אני כן רוצה מחשב טוב ולא משהו מאוד פשוט,
שכחתי לציין שאני מחפש מחשב קטן.
-
@Mitsubishi מה נקרא קטן 14 אינץ' או 11?
ב 11 אינץ' יש משהו קטנטנן של אסוס בפחות מאלף, כמעט בלי מעבד, ארבע ג'יגה ראם, אבל חזק מאוד, מחזיק שנים.
לאחרונה הוציאו כזה גרסה חדשה שעדיין לא עמדתי על חוזקו, נראה יותר יפה מהישן אבל גם נראה יותר חלש. -
@תצמנ כתב בעזרה | עזרה לגבי מחשב נייד:
ב 11 אינץ' יש משהו קטנטנן של אסוס בפחות מאלף, כמעט בלי מעבד, ארבע ג'יגה ראם, אבל חזק מאוד, מחזיק שנים.
לאחרונה הוציאו כזה גרסה חדשה שעדיין לא עמדתי על חוזקו, נראה יותר יפה מהישן אבל גם נראה יותר חלש.לא דווקא 11 אינץ...
-
@תצמנ כתב בעזרה | עזרה לגבי מחשב נייד:
לאחרונה הוציאו כזה גרסה חדשה שעדיין לא עמדתי על חוזקו, נראה יותר יפה מהישן אבל גם נראה יותר חלש.לא דווקא 11 אינץ...
המומלץ מבחינתי זה i3 ושמונה גיגה ראם, 14 אינץ', אפשר למצוא גם של 13 ומשהו אינץ'.
לגבי חברה, אז במחיר הזה לרוב מדובר בגרסאות ביתיות וכמובן חלשים יותר מדגמים עיסקיים, צריך לבחור את מה שהכי פחות חלש בקטגוריה, דל ווסטרו בטח לא עונה לדרישה זו........