עוקפים לי את הסיסמא
-
@אני-בעצמי אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
@ESET לא מצליחה להתקין את התוכנה
תנסי את זה גם אם הוא ידע זה לא יעזור לו כי הדיסק שלו לא יקלט עד שתפעילי את היציאות- כל פעם לפנישאת עוזבת את המחשב תחסמי וכשאת חוזרת תפעילי [לא נוח אבל אם מה ש@ESET הציע לא עוזר לך כרגע אז זה טוב לבנתיים [אם זה כ"כ חשוב גם לבנתיים]
בהצלחה -
@אני-בעצמי התוכנה שהצעתי למעלה יכולה להתאים לכם ?
אני ינסה להתאמץ לחפש אותה
היא בעצם גורמת שהמחשב לא יכול לעבוד גם אם הוא ניכנס למשתש ללא שמחברים למחשב דיסק און קי שמגדירים מראש
ברגע שמוציאים את הדיסק און קי אי אפשר להתשמש במחשב
כמובן שיש גם סיסמא לגיבוי למקרה חלילה שנאבד הדיסק און קי
(רק שהאח שבפורום לא יכעס עלי ) -
@bbn אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
@אני-בעצמי התוכנה שהצעתי למעלה יכולה להתאים לכם ?
אני ינסה להתאמץ לחפש אותה
היא בעצם גורמת שהמחשב לא יכול לעבוד גם אם הוא ניכנס למשתש ללא שמחברים למחשב דיסק און קי שמגדירים מראש
ברגע שמוציאים את הדיסק און קי אי אפשר להתשמש במחשב
(רק שהאח שבפורום לא יכעס עלי )אני חושב שאתה מדבר על כרטיס חכם- יש את זה בווינדוס וכרטיס עולה כמה עשרות שקלים אני חושב- אולי מישהו כאן מכיר משהו זול?
זה באמת רעיון הזוי רק שצריך לשמור על הדיסק כי אם הוא אבד זה סיפור
[יש כזו אופציה גם בג'ימייל כניסה רק באמצעות כרטיס חכם כדי להגן על החשבון וכו']
בהצלחה [ודרך אגב @אני-בעצמי לפי מה @ESET אמר הרעיון שלי באמת לא רלוונטי חבל..] -
@MERS אני מדבר על משהו אחר
היה לי את התוכנה הזאת והגדרתי אותה עם דיסק און קי רגיל והיא כמו נועלת את המשתמש אפילו בזמן שהוא מחבור ומציגה רקע מיוחד של התוכנהאדרבה אני אשמח מאוד לקבל גם
אולי כדאי רק שזה יהיה באישי או במייל שהוא לא יגדיר גם דיסק שלו...- אא"כ אפשר רק דיסק אחד]
ביישר כח ובהצלחה -
@MERS אני צריך להיזכר מאיפה השגתי אותה
ובשמחשה אני יעלה לכולם
זה בעצם אתה מגדיר קוד ודיסק און קי שאתה בוחר , וברגע שהדיסק מנותק מהמחשב אין אפשרות להשתמש בו , ויש גם סיסמא לחרום על מקרה שחלילה נאבד הדיסק און קיאפשר להגדיר יותר מדיסק 1 או שרק אחד?
-
@MERS גם אם כן
ברגע שהגדרתה והמחשב נעול מישהו אחר לא יוכל להגדיר דיסק נוסף
ויכול להיות שגם כדי להגדיר שוב צריך את הקוד שקבעתה לתוכנה
אבל אני לא זוכר את הפרטים במדויקוסתם כדרך אגב מה שאמרתה מקודם מפתח אבטחה , אני רכשתי כזה לא מזמן , ומסתבר שזה אומנם תומך בהרבה דברים אבל בפתיחת משתמש של WINDOWS זה לא תומך
דוגמא בסיסמא כתוב כניסה לWindows
ובמפתח כתוב רק אפלקציות ולא כניסה לWindows
-
@MERS גם אם כן
אבל אני לא זוכר את הפרטים במדויקוסתם כדרך אגב מה שאמרתה מקודם מפתח אבטחה , אני רכשתי כזה לא מזמן , ומסתבר שזה אומנם תומך בהרבה דברים אבל בפתיחת משתמש של WINDOWS זה לא תומך
ניסית דרך הממשק של מפתח אבטחה [זכור לי שיש אצלי כזה דבר אני כבר בודק]?
[וסתם כך מעניין אותי כמה זה עלה- אני רוצה לקנות אבל לא מצאתי משהו יותר זול מ-20$ וזה קצת יקר בשבילי]
בתודה מראש -
@MERS אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
@MERS גם אם כן
ניסית דרך הממשק של מפתח אבטחה [זכור לי שיש אצלי כזה דבר אני כבר בודק]?
[וסתם כך מעניין אותי כמה זה עלה- אני רוצה לקנות אבל לא מצאתי משהו יותר זול מ-20$ וזה קצת יקר בשבילי]
בתודה מראשאז זה כנראה סוג שלא תומך הבנתי שיש בזה כל מיני סוגים- אתה יכול גם לפנות לתמיכה של מיקרוסופט אולי יש איה דרייבר או משו שצריך לזה
בהצלחה -
@אני-בעצמי אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
@aiib אין לו אינטרנט כשאני לא נמצאת
רק מחשבאז איך הוא צופה בפורום?