עוקפים לי את הסיסמא
-
@shloimy אתה יוצר דיסק איפוס סיסמה כשאתה מפחד שתשכח את הסיסמה אז אתה יוצר אותו מיד אחרי ששינית סיסמה ובמקרה ותשכח אז תוכל לפתוח עם הדיסק לאיפוס סיסמה, לפי מה שאתם טוענים אין כמעט עיניין בשינוי סיסמה וזה לא מוסיף כלום למי שרוצה לאבטח את המחשב שלו מפני אנשים שיודעים את הסיסמה הנוכחית.
בכל מקרה אני בדקתי את זה לפני הרבה זמן (משו כמו 4 שנים) וככה זכור שזה עובד, אבל אם מישו ניסה את זה לאחרונה וזה לא היה כך אז אני לא מתווכח... -
@jacobel640 בעבר וודאי זה היה כך
דיסק לאיפוס סיסמא עובד עד ליצירת דיסק חדש -
@A0533057932 יותר מזה, עד ליצירת סיסמה חדשה(כזכור לי...)
-
@jacobel640 גם בסיסמה חדשה הוא עובד
כל עוד ואין דיסק חדש לא יעזור לשנות סיסמא -
@A0533057932 אם אתם אומרים... (מקווה שבדקתם)
למרות ששוב, זה נראה מוזר, איזה עיניין יש בשינוי סיסמה אם זה לא מאבטח לך את המחשב מפני אנשים שיודעים את הסיסמה הנוכחית שלך -
@jacobel640 איך הגעתה מיודעים את הסיסמה לדיסק לאיפוס סיסמא?
דיסק לאיפוס סיסמא נועד להיכנס לכספת למקרה הצורך
ממש לא לשימוש -
@jacobel640 דיסק לאיפוס סיסמא זה משהו לחרום שאתה אמור לשמור אצלך למקרה שחלילה תשכח
ואם באמת הוא נאבד לך ואצל אחרים , אתה פשוט מכין דיסק חדש וזה מבטל את הישן -
@A0533057932 כל מי שיודע את הסיסמה הנוכחית יכול ליצור דיסק לאיפוס סיסמה
-
@jacobel640 נכון
כי מבחינת המחשב הוא אתה
איך זה קשור לעניין? -
@A0533057932 מה שהתכוונתי זה שברגע שמישו יודע את הסיסמה והוא יצר דיסק לאיפוס סיסמה אז זה שתשנה את הסיסמה לא יעזור לך, כי עדיין השני יכול לאפס אותה
אבל עזוב, לא משנה @bbn הבהיר את העניין -
@bbn אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
@אני-בעצמי יש לכם קצה חוט איך הוא עושה את זה?
כי יש כל מיני דרכים , השאלה מה הדרך שלו ואז אולי לחסום אותו
כמו כן ראיתי פעם תוכנה שמגדירים דיסק און קי מסיום, ורק מתי שהוא מחובר למחשב המחשב יעבוד , ברגע שמנתקים אי אפשר להשתמש במחשב רק על ידי קוד מסיום, אולי זה מעניין אותכם לפחות עד שהוא יתיאש ?נעילה דינאמית לא תעזור במקרה הזה?
https://support.microsoft.com/he-il/help/4468253/windows-10-sign-in-options-and-privacy#managedynamiclock:~:text=כדי לנהל נעילה דינאמית (-פתחו בכרטיסיה חדשה בשביל להגיע ישירות למלל)
או שגם את הנעילה הדינאמית הוא יוכל לעקוף באותה דרך? -
@מתחיל-מומחה
נעילה דינמית זה רק לנוחות,
זה לא מבטל את שאר האופציות.
הכניסה עם סיסמה עדיין אפשרית-
וכנ"ל דיסק איפוס.