עוקפים לי את הסיסמא
-
-
-
@אני-בעצמי אני חושב שאת נותנת לו יותר מידי קרדיט ממה שהוא אמור לקבל, זה פשוט מאוד יש צירוף ממש פשוט שמקלידים אותו בשורת הפקודה והוא נותן את האופציה להקליד סיסמה חדשה מבלי לדעת מה היתה הישנה, אני חושב שבמקום להיות יצירתי הוא פשוט כותב כל פעם 1234 וזהו, מה שכן זה לא כ"כ פשוט להגיע לשורת הפקודה כשהמחשב נעול,
אז אחד מהשניים: או שהוא פשוט מנצל הזדמנויות כשהמחשב פתוח ואז הוא עושה את זה, או שהוא משתמש באיזושהי תוכנה על דיסק און קי משו כמו קון-בוט בכדי לאפס את הסיסמה אבל בשביל שזה לא יראה יותר מידי מוגזם שהמחשב ממש פתוח בלי סיסמה אז הוא יוצר סיסמה פשוטה, (או שהוא יודע שאת תחשבי על הסיסמה הזאת בגלל שהיא הסיסמה הקודמת...)
(יש מצב שהרחקתי לכת עם הפסיכולוגיה על הילד... חח) -
ואגב, כל הדיבורים פה על דיסק לאיפוס סיסמה, זה חרטה כי בשביל ליצור דיסק איפוס סיסמה צריך את הקוד הנוכחי והדיסק הזה יכול לאפס רק את הקוד שבאותו זמן היה על המחשב, מה שאומר שאחרי ששינו סיסמה הדיסק הזה כבר לא רלוונטי.
-
@jacobel640 לא נכון, אני בדקתי לפני כמה זמן וזה גם כשאתה מחליף סיסמא.
-
@jacobel640 אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
ואגב, כל הדיבורים פה על דיסק לאיפוס סיסמה, זה חרטה כי בשביל ליצור דיסק איפוס סיסמה צריך את הקוד הנוכחי והדיסק הזה יכול לאפס רק את הקוד שבאותו זמן היה על המחשב, מה שאומר שאחרי ששינו סיסמה הדיסק הזה כבר לא רלוונטי.
@איפכא-מסתברא אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
@jacobel640 לא נכון, אני בדקתי לפני כמה זמן וזה גם כשאתה מחליף סיסמא.
פשוט...
זה כל העניין בזה, שעשית סיסמה חדשה ושכחת, אז מאפסים עם דיסק.. -
@jacobel640 כמו ש @תקום אמר נכון אם הדיסק מיועד רק לסיסמא הנוכחית אין לך מזה כלום מה עוד שכתוב שאם אתה עושה שינויים בסיסמת המחשב מומלץ לעשות דיסק איפוס ולטענתך אין בזה שום תועלת
-
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
שחזור סיסמה - זה מתקדם.
לא יודע לומר לך כמה ילדים (בציבור שלנו) יודעים היום מה זה דיסק שחזור סיסמה
אבל לי היה מחשב בבית כשהייתי ילד ודי ידעתי להתקשקש עם המחשב ועד גיל 30 (!) לא ידעתי מה זה דיסק שחזור סיסמה
כלומר תמיד ראיתי את האפשרות הזו אבל אף פעם לא חשבתי לנסות לפרוץ למחשב של מישהו אחר או משהו דומהכל מה שכתבת נוגע לפעם אבל היום שיש כזה פורום נפלא והוא חבר בו יש הרבה מאוד סיכויים להגיע לידע הזה בקלות (אבל גם אם הוא לא ידע עד היום אחרי השרשור הזה הוא בטוח ידע את כל האופציות)
-
@shloimy אתה יוצר דיסק איפוס סיסמה כשאתה מפחד שתשכח את הסיסמה אז אתה יוצר אותו מיד אחרי ששינית סיסמה ובמקרה ותשכח אז תוכל לפתוח עם הדיסק לאיפוס סיסמה, לפי מה שאתם טוענים אין כמעט עיניין בשינוי סיסמה וזה לא מוסיף כלום למי שרוצה לאבטח את המחשב שלו מפני אנשים שיודעים את הסיסמה הנוכחית.
בכל מקרה אני בדקתי את זה לפני הרבה זמן (משו כמו 4 שנים) וככה זכור שזה עובד, אבל אם מישו ניסה את זה לאחרונה וזה לא היה כך אז אני לא מתווכח... -
@jacobel640 בעבר וודאי זה היה כך
דיסק לאיפוס סיסמא עובד עד ליצירת דיסק חדש -
@A0533057932 יותר מזה, עד ליצירת סיסמה חדשה(כזכור לי...)
-
@jacobel640 גם בסיסמה חדשה הוא עובד
כל עוד ואין דיסק חדש לא יעזור לשנות סיסמא -
@A0533057932 אם אתם אומרים... (מקווה שבדקתם)
למרות ששוב, זה נראה מוזר, איזה עיניין יש בשינוי סיסמה אם זה לא מאבטח לך את המחשב מפני אנשים שיודעים את הסיסמה הנוכחית שלך -
@jacobel640 איך הגעתה מיודעים את הסיסמה לדיסק לאיפוס סיסמא?
דיסק לאיפוס סיסמא נועד להיכנס לכספת למקרה הצורך
ממש לא לשימוש -
@jacobel640 דיסק לאיפוס סיסמא זה משהו לחרום שאתה אמור לשמור אצלך למקרה שחלילה תשכח
ואם באמת הוא נאבד לך ואצל אחרים , אתה פשוט מכין דיסק חדש וזה מבטל את הישן -
@A0533057932 כל מי שיודע את הסיסמה הנוכחית יכול ליצור דיסק לאיפוס סיסמה
-
@jacobel640 נכון
כי מבחינת המחשב הוא אתה
איך זה קשור לעניין? -
@A0533057932 מה שהתכוונתי זה שברגע שמישו יודע את הסיסמה והוא יצר דיסק לאיפוס סיסמה אז זה שתשנה את הסיסמה לא יעזור לך, כי עדיין השני יכול לאפס אותה
אבל עזוב, לא משנה @bbn הבהיר את העניין