עוקפים לי את הסיסמא
-
פוסט זה נמחק!
-
אם היה אפשר לבקש מ @שמואל למחוק את האשכול..
-
@eitcok-grafik למה ?
-
-
@bbn אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
כמו כן ראיתי פעם תוכנה שמגדירים דיסק און קי מסיום, ורק מתי שהוא מחובר למחשב המחשב יעבוד , ברגע שמנתקים אי אפשר להשתמש במחשב רק על ידי קוד מסיום, אולי זה מעניין אותכם לפחות עד שהוא יתיאש ?
אני באופן אישי אשמח שתעלה לכאן את התוכנה או לפחות את השם של התוכנה, תודה מראש!
-
נורא פשוט !
מגדירים סיסמא חדשה לחלונות !
ומיד לאחר מכן חוסמים את הביוס עם סיסמא, מה שהרווחת שלא יהיה ניתן להיכנס מהדלת האחורית ולבצע שינויים.
חשוב ! אם אתה לא יודע לעשות את זה, גש לכל טכנאי מחשבים מתחיל, זה ממש פשוט.
אגב, אם אח שלך ממש חכם, הוא יוכל לפרק את הדיסק קשיח מהמחשב, לחבר אותו למארז אחר, לפרוץ את הסיסמא ולהחזיר! ... -
@צבי-מחשבים אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
אגב, אם אח שלך ממש חכם, הוא יוכל לפרק את הדיסק קשיח מהמחשב, לחבר אותו למארז אחר, לפרוץ את הסיסמא ולהחזיר! ..
@אני-בעצמיאני באמת חושב שאם האח כזה מוכשר וכריש במחשבים הגיע הזמן לפנק אותו במחשב חדש שיהיה פרטי שלו
(אולי נארגן לו כאן מיצ'ינג ) -
@ב-מ-ב-ל-יק
בציבור שלנו??
זו רק סיבה גדולה יותר לשמור על המחשב -
@אני-בעצמי אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
או שיש לו משהו בכרטיס קטן או שלא יודעת מה
לדעתי מה שיש לו (וככה גם נראה ממה ש @אני-בעצמי אמר) בסה"כ דיסק איפוס סיממא.תיצרו חדש ואז ינוטרלו הקודמים
-
@eitcok-grafik אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
@ב-מ-ב-ל-יק
בציבור שלנו??
זו רק סיבה גדולה יותר לשמור על המחשבלא בא לחנך אף אחד....
לפעמים עדיף להיות מציאותי
מדובר בילד / בחור שכבר ראה ויודע מה זה מחשב והגיע לדיסק טכנאים, איפוס סיסמה וכו' (ואם הוא הגיע לזה כנראה עוד ידו נטויה......)
אם תנסה להרחיק אותו ממחשבים או להחביא ממנו את המחשב, הצימאון שלו רק יגדל וחבל שירעה בשדות זרים ללא פיקוח
אם אתה קונה לו מחשב ומתקין לו נטפרי ו- wifree אני חושב שזה יכול לשמור עליו יותר
כמובן כל עניין לגופו, אני לא מכיר ולא יודע על מי מדובר, אבל כך זה נראה.
מי שיש לו ילדים גדולים בבית יודע ומבין על מה אני מדבר -
@מישהו12 אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
והגיע לדיסק טכנאים, איפוס סיסמה
לא בטוח שהגיע עד לזה.לדעתי הגיע בסה"כ לדיסק שחזור סיסמא...
שחזור סיסמה - זה מתקדם.
לא יודע לומר לך כמה ילדים (בציבור שלנו) יודעים היום מה זה דיסק שחזור סיסמה
אבל לי היה מחשב בבית כשהייתי ילד ודי ידעתי להתקשקש עם המחשב ועד גיל 30 (!) לא ידעתי מה זה דיסק שחזור סיסמה
כלומר תמיד ראיתי את האפשרות הזו אבל אף פעם לא חשבתי לנסות לפרוץ למחשב של מישהו אחר או משהו דומה -
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בעוקפים לי את הסיסמא:
שחזור סיסמה - זה מתקדם.
אני הכרתי בערך בגיל 10...
בכל מקרה,זה לא כמו דיסק טכנאים,ולגוף האשכול כי אני לא אסטה לויכוח האידאולוגי,שיצרו דיסק שחזור סיסמא חדש (ושישנו את הסיסמא לסיסמא יותר רצינית) ואז זה ימחק כל דיסק שחזור סיסמא באשר הוא קודם,ואז אם ימשיך לפרוץ-יהיה צורך לבדוק מה זה,אבל כנראה שלא יקרה שוב.
שימו לב, @אני-בעצמי כתב שיש לו דיסק קטן+שאחרי כל פריצה הסיסמא חוזרת לישנה
תעשו אחד+אחד=דיסק איפוס סיסמא וזהו