Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אהרן123 בדקת בפלייבק האם צריך להגדיר או לאפס? בצלילים
שלח תמונה של הדף הזה בהגדרות
@d-a1
@אהרן123 פעם היתה לי בעיה בתצוגה ובאתר של לנובו היה כתוב שצריך לחזור למנהל התקן קודם בניהול התקנים תבדוק אם יש אפשרות כזאת אולי זה יעבוד גם פה
@אהרן123 הרץ פותר בעיות כשלב ראשון
@a-y-f כמובן שנסיתי זאת אלף פעם
@דורש-טוב מחקתי כבר את המנהל והתקנתי מחדש וגם זה לא עזר
@אהרן123 זה לא אותו דבר לפעמים יש אפשרות חזרה למנהל התקן קודם
ניסית לבחור אפשרויות אחרות בחץ?
אם כן, לחץ על מקש וינדוס, הקש בחיפוש SERVICES,שם גלול למטה וחפש את שתי השירותים האלה, בדוק אם הם מופעלים, אם לא לחץ START וודא שהם מוגדרים על הפעלה אוטומטית, אם הם מופעלים לחץ ריסטרט.
@d-a1 עשיתי ולא עזר כלום. ממש מבאס
@אהרן123 כתב בבעיה | הרמקולים במחשב לא עובדים:
נסית לעדכן דרייברים ידנית או להרץ את פותר הבעיות או להסיר דרייברים ולהפעיל מחדש?
@a-y-f הכל נעשה ונאדה
@אהרן123 האם תרצה שאני אנסה לראות בשליטה מרחוק היום בלילה?
@d-a1 אני יותר מאשמח יישר כח איך תגיע אלי ישירות? מותר לפרסם כאן מס' טלפון או כתובת מייל?
תכתוב במסמך טקסט את המייל/פלאפון מה שבא לך תשנה סיומת למשהו אחר כמו MP3 ותעלה.. אם לא בא לך לחשוף פריטי מידע..(מקווה שיעבוד הגיתי את זה עכשיו )
מותר לפרסם כאן מס' טלפון או כתובת מייל?
מותר (אתה יכול לתייג ואח"כ למחוק )
@d-a1 תודה לך על הזמן שהקדשת לי בהשתלטות!!! ניכר שאתה מבין עניין. מחשבה טובה וכו'... תכלס הבעיה לא נפתרה, אם יש למישהו עוד רעיון אני אהיה אסיר תודה
@אהרן123 עזרה מרחוק ? שלח לי מייל Yankystech@gmail.com