בירור | בירור על טלפון zte f100/s100
-
קיבלתי היום טלפון מהוט מובייל שבעקבות סיום התמיכה בדור 2 ו-3 הם מציעים לי לקנות ב"מכירה מוקדמת" טלפון מהדגם הנ"ל (לא זוכר אם f100 או s100) במחיר של 150 ש"ח.
אשמח אם משהו יוכל להחכים אותי בנוגע לדגם הזה ולתכונות שלו, והאם המחיר משתלם. -
@איש-צדיק-מידי גם אני קיבלתי היום את השיחה הזו מהוט מובייל, לדעתי מניפולציה מכוערת ["בירושלים כבר התחילו להוריד את האנטנות, עוד מעט לא תהיה לך קליטה, אתה חייב להחליף מכשיר, בחוץ זה עולה 450 ש"ח, אצלנו 150 ש"ח אבל רק אם אתה מחליט עכשיו, כי זו מכירה מוקדמת, אח"כ אני לא אוכל לתת לך במחיר הזה"].
אז דבר ראשון, כמו שאבי מורי שליט"א לימד אותי - אם לוחצים אותך להחליט עכשיו כי "אחר כך אי אפשר" - התשובה היא לא! ולא משנה מה מציעים!!
אם אתה שואל אותי זה לא שווה את המחיר הזה. זה מסוג המכשירים שאם תעשה ניוד תקבל שניים כאלה חינם...
-
@מישהו12 כתב בבירור | בירור על טלפון zte f100/s100:
עושה רושם של סוללה חלשה ממש
מאד! 800 mah זה כלום אפילו במושגים של 2G, השאלה אם זו סוללה בגודל קלאסי שאפשר אחר כך להחליף
מצד שני, המכשיר הקודם הכשר של ZTE שהיה בשוק, מלבד כמה באגים מגוחכים, היה די אמין וסביר בעיניי. סופסוף מערכת הפעלה אחרת ולא זו המוכרת והחופרת שיש לכולם...
למרות שבתמונה זה כן נראה המערכת הקלאסית שיש לשאר המכשירים הסיניים (MOCOR20 נראה לי קוראים לזה)מעניין מתי יגיע לחנויות, יהיה נחמד לראות מכשיר מקשים מחברה מוכרת יחסית,
-
@דוד-טרייטל כתב בבירור | בירור על טלפון zte f100/s100:
סופסוף מערכת הפעלה אחרת ולא זו המוכרת והחופרת שיש לכולם...
הקודם היה אולי KaiOS?
@דוד-טרייטל כתב בבירור | בירור על טלפון zte f100/s100:
למרות שבתמונה זה כן נראה המערכת הקלאסית שיש לשאר המכשירים הסיניים (MOCOR20 נראה לי קוראים לזה)
כן.
Mocor_20A -
@מישהו12 כתב בבירור | בירור על טלפון zte f100/s100:
הקודם היה אולי KaiOS?
אין לי דרך לדעת, אז לא ידעתי שיש מערכת כזו, וזה היה לפני כ-8 שנים שהמכשיר הכשר הזה היה נמכר,
לא מוצא אותו ולא זוכר את השם שלו, הוא היה מתקפל, עם אופציה לא רשמית להכניס צלצולים בבלוטוס (מגבלת קובץ-300KB) וזכור לי גם תמונות רקע,
אבל הוא לא הצליח כי היו לו הרבה באגים כמו שבזמן שיחה השעון היה הפוך, ומשהו מצחיק שאם יש שיחה ממתינה הבלוטוס היה מתנתק...
אבל תכל'ס מעניין אם לחברה הזו יש עוד מכשירי מקשים נחמדים, צריך לעבור על כולם, מחיפוש קצר באינטרנט נראה שהם נמצאים בשוק המקשים לא רע.