בעיה | שאלה בוורד, פתרון ל''מנע הפרדת פיסקאות'' במקום שיש מעבר מקטע רציף
-
שלום, מצאתי בעיה שמשום מה בעבר לא נתקלתי איתה, והיא שכידוע נוהגים להקפיד שלא יהיה כותרת בעמוד אחד, והטקטס בעמוד אחר (מה שנקרא בוורד ''מנע הפרדת פסקאות'' אלא ששמתי לב שספרים שעושים כותרת בטור אחד והטקסט בשתי כותרות, דבר זה לא עובד, (כמדומני שהסבר הוא בגלל שכיון שבלאו הכי וורד מוכרח לעשות מעבר מקטע רצופה, כבר לא לא מחשיב את זה כהמשך) כמו שרואים במתונה בסמוך:
האם למישהו מהמומחים יש פתרון לבעיה זו באופן אטומטי, (אולי ל @מניין) או משהו אחר שמעמד בוורד
תודה -
@menajemmendel כתב בבעיה | שאלה בוורד, פתרון ל''מנע הפרדת פיסקאות'' במקום שיש מעבר מקטע רציף:
שלום, מצאתי בעיה שמשום מה בעבר לא נתקלתי איתה, והיא שכידוע נוהגים להקפיד שלא יהיה כותרת בעמוד אחד, והטקטס בעמוד אחר (מה שנקרא בוורד ''מנע הפרדת פסקאות'' אלא ששמתי לב שספרים שעושים כותרת בטור אחד והטקסט בשתי כותרות, דבר זה לא עובד, (כמדומני שהסבר הוא בגלל שכיון שבלאו הכי וורד מוכרח לעשות מעבר מקטע רצופה, כבר לא לא מחשיב את זה כהמשך) כמו שרואים במתונה בסמוך:
האם למישהו מהמומחים יש פתרון לבעיה זו באופן אטומטי, (אולי ל @מניין) או משהו אחר שמעמד בוורד
תודהבדרך כלל מתחילים סימן חדש בעמוד חדש, ועושים מעבר עמוד לפני כל סימן, אם בספר הזה אתה לא מתחיל כל סימן בעמוד חדש, ואתה רוצה רק בסימן הצפיציפי הזה, תעשה מעבר עמוד רק לפני בסימן זה וזה יעבור לעמוד הבא.
עיין כאןדרך אגב, שמתי לב שהכותרת בטור ימין קופץ לך למעלה יותר גבוה מטור שמאל, הסיבה לכך כנראה היא בגלל שהטקסט הרגיל הוא במרווח מדוייק, והכותרת במרווח כפול וכדו'. ראה כאן -
@menajemmendel לא קשור לעניין, אבל אתה הכותב או המעמד? כי סימן צב' זה טעות, כותבים סימן צ"ב, וגם בציון לרא"ש בתשובה, אות כ"ו ולא אות כו'.
-
@ישעיהו-כץ מעמד, תודה (אתה מוזמן לראות תמונת הפרופיל שלי)
-
@menajemmendel כתב בבעיה | שאלה בוורד, פתרון ל''מנע הפרדת פיסקאות'' במקום שיש מעבר מקטע רציף:
האם למישהו מהמומחים יש פתרון לבעיה זו באופן אטומטי
להגדיר בסגנון פסקה של הכותרת (סימן י"ח) מעבר עמוד לפני.
-
@מאקרו כתב בבעיה | שאלה בוורד, פתרון ל''מנע הפרדת פיסקאות'' במקום שיש מעבר מקטע רציף:
האם למישהו מהמומחים יש פתרון לבעיה זו באופן אטומטי
להגדיר בסגנון פסקה של הכותרת (סימן י"ח) מעבר עמוד לפני.
תודה, אבל כנראה לא הסברתי את השאלה שלי היטב, אני רוצה בספר באופן כללי שהסימנים החדשים יתחילו באותו עמוד שנגמר הקודם, ולא שכל פעם יתחיל בעמוד חדש, אבל כמובן שזה יקרא רק בתנאי שיש מספיק מקום בעמוד כדי שיכנס עכ”פ קצת מהסימן החדש (ולא רק את הכותרות).
לכן באופן כללי לא עוזר לי את ההגדרה של ”מעבר עמוד לפני”, ולוחי שיש כאן את הבעיה של המעבר מקטע, בעיה זו היית נפתרת ע”י ההגדרה של ”מנע הפרדת פסאות”, אבל עכשיו שיש מעבר מקטע באמצע לא עובד