פריצה קבועה לווינדוס
-
-
@yosefdahan אנו מצטערים. אינך יכול לגשת למסמך זה משום שהוא מפר את התנאים וההגבלות שלנו.
-
@eitcok-grafik מענין לי זה פותח מחשבון אחר
-
כן אני רואה עכשיו למישהו יש רעיון להחליף את השם אולי?
-
@yosefdahan אמר בפריצה קבועה לווינדוס:
כן אני רואה עכשיו למישהו יש רעיון להחליף את השם אולי?
לא עוזר.
לקבץ בזיפ+סיסמה. -
@eitcok-grafik @YOLEVI
KMSpico (1).zip
הקוד הוא 12345
כמובן בהתקנה לא לשכוח לכבות את האנטי וירוס כולל של המחשב -
@yosefdahan אין אפשרות של פריצה שלא על ידי תכנה? ככה המחשב יהיה פחות עמוס במחשב חלש זה כנראה מנפקמ
-
@YOLEVI אמר בפריצה קבועה לווינדוס:
@klopkk אנסה...
תודהאפשר להסיר הסרתי כמה פעמים- ואני לא יודע אם זה בכלל עושה משהו בסתם כך חוץ מהפריצה [בכלל לא הבנתי למה צריך התקנה וא"א שיפרוץ וזהו]- אם זה היה עושה אני מאמין שהאנטי וירוס כבר היה מוחק אותו כמו שהוא מוחק בסתם כך
-
@כוכב-שמח אמר בפריצה קבועה לווינדוס:
@גאון לפי מה שידוע לי, יש שירות שרץ ברקע כדי לפרוץ, גם אם הסרת את התוכנה מהמחשב עדיין השירות קיים.
אם מוחקים את השירות הפריצה תבוטל.רץ תמיד?
נשמע לי מוזר,
פעם התכתבתי במייל עם אחד מאלו שכתבו את אחת הפריצות [היה לי איזה בעיה וכו'] הוא נתן לי איזה שורת קוד של עמוד שלם ואמר לי להריץ אותה עם איזה סיומת לא זוכר כבר מה,
בקיצור לדעתי גם אם זה רץ זה רק ברגע של הפריצה ולא אח"כ כי מחקתי וזה עדיין עבד -
@גאון אמר בפריצה קבועה לווינדוס:
פעם התכתבתי במייל עם אחד מאלו שכתבו את אחת הפריצות [היה לי איזה בעיה וכו'] הוא נתן לי איזה שורת קוד של עמוד שלם ואמר לי להריץ אותה עם איזה סיומת לא זוכר כבר מה,
מה זה קשור?
בקיצור לדעתי גם אם זה רץ זה רק ברגע של הפריצה ולא אח"כ כי מחקתי וזה עדיין עבד
מחקת את התוכנה לא את השירות.
-
@כוכב-שמח אמר בפריצה קבועה לווינדוס:
מה זה קשור?
התכוונתי לומר שאי"צ בעצם בתכנה והיא סתם ממשק כלשהו- הקוד הנ"ל [איך שהבנתי אז] מחקה את הפעלת KMS ארגונית של מיקרוסופט ואכמ"ל