בירור | האם הנגנים האלו בלתי פריצים או לא בדיוק - סדרת אולטרה פלאש
-
@yשמריהו כתב בבירור | האם הנגנים האלו בלתי פריצים או לא בדיוק - סדרת אולטרה פלאש:
@צדיק-תמים ו @עדלאידע אני לא מכיר את החסימה של נגני אולטרה אבל את ההשבתת אפליקציות של קיידרואיד אפשר לעקוף מאוד בקלות
-
@yשמריהו כתב בבירור | האם הנגנים האלו בלתי פריצים או לא בדיוק - סדרת אולטרה פלאש:
אני לא מכיר את החסימה של נגני אולטרה אבל את ההשבתת אפליקציות של קיידרואיד אפשר לעקוף מאוד בקלות
אבל עדיף נגן שישאר חסום לאינטרנט ולהתקנות שאולי אפשר לעקוף רק את ההשבתה של אפליקציות, מאשר נגן שאפשר לפרוץ את כל החסימה כולל גישה לאינטרנט
-
@ישראל-142 כתב בבירור | האם הנגנים האלו בלתי פריצים או לא בדיוק - סדרת אולטרה פלאש:
אבל עדיף נגן שישאר חסום לאינטרנט ולהתקנות שאולי אפשר לעקוף רק את ההשבתה של אפליקציות, מאשר נגן שאפשר לפרוץ את כל החסימה כולל גישה לאינטרנט
הוא ביקש חסימה הרמטית לווידאו.
-
ראשית אני מסייג, אני מכיר על רק אולטרה מקס בגירסאות ישנות יחסית (לפני שנה שנתיים), אבל אני מאמין שהמצב לא השתנה
הכרתי במהלך השנים לפחות 4 שיטות שונות! (וכנראה יותר, אני כבר לא זוכר) לפתוח וידאו
וזה תלוי גירסאות!
כלומר, בגירסה שנקנתה כמה חודשים אח"כ אז ה"באג" הקודם נסגר, ונפתח חדש!
כלומר נסגר ה"באג" הקודם, ו"נהיה" באג חדש שפעם לא עבד ואחר כך "פתאום" עבד
תבינו מזה מה שאתם רוצים, אני לא מתכוון להתווכח כאן
אלו מקרים שהכרתי אישית, וראיתי אותם בפעולה
ואני לא זוכר אם ראיתי פעם אחד שבו לא היה אפשר לראות וידאו -
@בהתחלה כתב בבירור | האם הנגנים האלו בלתי פריצים או לא בדיוק - סדרת אולטרה פלאש:
https://wtec.co.il/product/ultra-flash-pro/
מבחינתי נפרץ לוידאו או רדיו זה גם נקרא נפרץ. מחפש משהו 100 אחוז עבור בחור שחייב ורוצהלהיות שמור אך יש יצה"ר האם יש סיכוי שיפרוץ את זה בין מתוכו ובין ע"י צריבה. אני לא שואל איך לפרוץ הפוך האם זה בלתי פריץ .ואם כבר שאלתי אז מה עם שאר האולטרות מבחינת חסימה (לא סדרת הפלאש)?
לווידאו תמיד יהיה אפשר לאינטרנט ושאר מרעין בישין שכח מזה
-
@נחמן-פלח כתב בבירור | האם הנגנים האלו בלתי פריצים או לא בדיוק - סדרת אולטרה פלאש:
@בהתחלה כתב בבירור | האם הנגנים האלו בלתי פריצים או לא בדיוק - סדרת אולטרה פלאש:
https://wtec.co.il/product/ultra-flash-pro/
מבחינתי נפרץ לוידאו או רדיו זה גם נקרא נפרץ. מחפש משהו 100 אחוז עבור בחור שחייב ורוצהלהיות שמור אך יש יצה"ר האם יש סיכוי שיפרוץ את זה בין מתוכו ובין ע"י צריבה. אני לא שואל איך לפרוץ הפוך האם זה בלתי פריץ .ואם כבר שאלתי אז מה עם שאר האולטרות מבחינת חסימה (לא סדרת הפלאש)?
לווידאו תמיד יהיה אפשר לאינטרנט ושאר מרעין בישין שכח מזה
אינטרנט וודאי שלא,
אבל בבודדים יש גם אפשרות להתקנת אפליקציות -
@ישראל-142 כתב בבירור | האם הנגנים האלו בלתי פריצים או לא בדיוק - סדרת אולטרה פלאש:
@עדלאידע נא לא להפריע ל-@נחמן-פלח
זה ככה כבר מאתמול...