בקשת מידע | מערכת מולטימדיה עבור מיצובישי לאנסר
-
שלום וברכה
האם אפשר לשדרג לכל רכב את המערכת הרגילה למערכת מולטימדיה?
אשמח שמי שמבין בתחום ירחיב איך עושים את זה...
תודה רבה -
@אנונימוס-דוס כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה עבור מיצובישי לאנסר:
שלום וברכה
האם אפשר לשדרג לכל רכב את המערכת הרגילה למערכת מולטימדיה?
אשמח שמי שמבין בתחום ירחיב איך עושים את זה...
תודה רבהאפשרי בהחלט צריך מערכת
וצריך להזמין פאנל וכבלים מתאימים
איזה שנה הרכב? -
@אנונימוס-דוס כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה עבור מיצובישי לאנסר:
@המפותח נראה לי 2011
זה הדור החדש
כלומר בצורה החדשה? -
-
אפשר להחליף מערכת, רק צריך פנאל תואם, או לקנות מערכת אוניברסלית שמגיעה עם פנאל ייעודי (אבל זה פחות יפה כי המסך יבלוט החוצה כמו המסך של טסלה).
בגדול המערכות של אלי אקספרס אמינות אבל לא תמיד עמידות ואם יתקלקל המסך נניח אז לא תוכל להשיג חלופי, משא"כ אם תקנה משהו מהארץ כמו Target אז תמיד יהיו לך אפשרויות תיקון.
ממליץ ללכת לאיש מקצוע שיתקין בכמה מאות ולא לעשות לבד כי הנזקים נעשים בקלות ובלי להרגיש, במיוחד קצרים חשמליים.
מקווה שעזרתי. -
@Gil686 כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה עבור מיצובישי לאנסר:
אפשר להחליף מערכת, רק צריך פנאל תואם, או לקנות מערכת אוניברסלית שמגיעה עם פנאל ייעודי (אבל זה פחות יפה כי המסך יבלוט החוצה כמו המסך של טסלה).
בגדול המערכות של אלי אקספרס אמינות אבל לא תמיד עמידות ואם יתקלקל המסך נניח אז לא תוכל להשיג חלופי, משא"כ אם תקנה משהו מהארץ כמו Target אז תמיד יהיו לך אפשרויות תיקון.
ממליץ ללכת לאיש מקצוע שיתקין בכמה מאות ולא לעשות לבד כי הנזקים נעשים בקלות ובלי להרגיש, במיוחד קצרים חשמליים.
מקווה שעזרתי.אני מתקין מערכות כבר שנה
ומעולם לא נתקלתי הבעיה כל שהיא
המערכות מאליקספרס הם אותם מערכות שיש בארץ -
@Gil686 כתב בבקשת מידע | מערכת מולטימדיה עבור מיצובישי לאנסר:
@המפותח אמרתי את זה מנסיון אישי. לי הלך מסך והטאצ' השתגע ולא היו חלקים בארץ לתקן.
לגבי העמידות אמר לי מתקין אמין שבתחום 15 שנים ולא מוכר מערכות, אז אין לו עניין.
לגבי החלקים זאת המציאות, אין חלקים של המערכות ההן פה בארץ.צריך לדעת איזה מערכות להזמין מאלי אקספרס מה שאני מזמין הם מחזיקות חבל על הזמן כולם מרוצים ואין בעיות