בירור | פרצו לפרוג????
-
@יעקב-אליעזר כתב בבירור | פרצו לפרוג????:
@Racheliii
יש איזה מישהו 'בכיר' בפרוג שיכול לעדכן אותנו מהצד שלהם מה מי מו והאם צריך לחסום את האשראי?לא שיש לי מושג, מישהו מכיר, יודע?
-
בתחילת מוצ"ש זה עבד וזיהה רק את חשבונות המנהלים, אח"כ היה נראה שהנהלת האתר חסמו את הגישה בעצמם
-
@יעקב-אליעזר כתב בבירור | פרצו לפרוג????:
האם צריך לחסום את האשראי?
התשלום לא עבר עם פייפאל? הכנסת אשראי ישירות?
-
@חכם_בלילה לחדור למיילים, פרטי אשראי, וו..אבל אף אחד לא וידע מה סדר גודל הפריצה.
-
אין דבר כזה לשמור את פרטי האשראי שם||ואם הם עשו את זה זה פשע||
פרטי אשראי נשמרים בשרתים מאובטחים ביותר של חברות סליקה עם תקני אבטחה ברמה הכי גבוהה
בכל מקרה תמיד יש ביטוח באשראי אז אפשר להיות רגועים
וכמו שכבר כתבו צריך רק לראות שלא השתמשתם באותה סיסמה גם למייל שלכם -
@עופר-האיילים כתב בבירור | פרצו לפרוג????:
@אריאלל ניתן לראות בקישור את המילים breachforums שזה פורומים לפריצה.
איזה קישור?
@חכם_בלילה אם הסיסמאות שמורות שם (רוצה להאמין שמוצפן) לא בטוח שבכזה קלות יפרצו לשם אבל כמו שכתבו, אין לדעת..
כנ"ל פרטים אישיים בפרט של מי שיש לו חשבון פרימיום וחברי הקהילות השונות... -
@מוגן-נטפרי ה' ישמור...
מזל שאני לא משתמש פרמיום...
מה הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות עכשיו כדי שלא יפרצו לי למייל...? -
@חכם_בלילה לשנות סיסמא.
-
לכל מי שדואג, ראשית, חשוב לציין כי אין שום מידע על תשלומים שנשמר במסד הנתונים של הפורום. הם עובדים עם חברת סליקה חיצונית, והמקסימום שנשמר במסד הנתונים הוא רק ארבע הספרות האחרונות של אמצעי התשלום. שנית, לפי המצב הנוכחי, נראה כי המנהלים חסמו את הגישה לפורום כרגע, כלומר הם פשוט כיבו את הגישה לשרת, ככל הנראה עד לסיום החזרת הגיבויים. לכן, זה לא נראה כמו משהו שדורש תשומת לב מיידית.
לגבי הקישורים שהועלו כאן מאתר https://cyberint.com/, מדובר בחדשות מלפני יותר מחודש, כך שהן לא כך שזה לא מתייחס למכללת פרוג.
בנוגע לסיסמאות, אם המנהלים מתנהלים בצורה נכונה ומאובטחת, כל סיסמה שנשמרת במסד הנתונים מוצפנת כך שאין אפשרות לשחזר אותה כפי שהיא.