בירור | פרצו לפרוג????
-
@עופר-האיילים אני יודע אבל הם כבר עדכנו את ההודעה הזאת מלא פעמים אמורים לעדכן את השעה אחרי עדכון
-
@gon-kandi כתב בבירור | פרצו לפרוג????:
@עופר-האיילים אני יודע אבל הם כבר עדכנו את ההודעה הזאת מלא פעמים אמורים לעדכן את השעה אחרי עדכון
זה לא מה שבוער להם עכשיו בראש...
-
למי שיש גישה להנהלת פרוג - הרבה ניקים סומכים על האנונימיות שלהם ומפרסמים שאלות אישיות מאד, לדעתי חובה במקרה שבאמת יש חשש שהתוקפים יפרסמו את שמות הניקים עם כתובות המייל, שלא יפרסמו מחדש את החומר בשום אופן לפני שכל ניק יאשר שאין לו דברים סודיים [לאף אחד לא חסר שהסיפור המרגש שהוא סיפר שקרה לו באופן אישי עם חמותו, יפורסם כולל כתובת המייל שלו]. צריך כמובן למצוא דרך לעשות את זה.
-
אני לא בטוח שזה נכון לי זה חסום אבל הAI כתב כך:
הכתבה עוסקת במתקפת סייבר שפגעה במספר אתרים, כולל פרוג. הקבוצה האחראית, ככל הנראה תומכת בחמאס, ניסתה להשיג מידע משתמשים ולהפיץ קישורים זדוניים. הנהלת פרוג פעלה לחיזוק האבטחה, ובשלב זה אין עדות לדליפה חמורה של מידע רגיש. מערך הסייבר מעורב ומספק סיוע. המשתמשים הוזהרו שלא להקליק על קישורים חשודים. לקריאה נוספת, עיין בכתבה ב-[ישראל היום]https://www.israelhayom.co.il/tech/tech-news/article/16706209.
אשמח שמי שזה פתוח לו יייעדכן אם זה נכון
(בתקווה שזה בסדר מצד כללי הפורום, אם לא אני ימחק) -
@דאבל כתב בבירור | פרצו לפרוג????:
אחחח, אחד יצא.
@דאבל לא יודע למה אבל אני לא מופיע למעלה (כשהתחלתי להקליד אני כבר כן מופיע.) אז קח בחשבון שייתכן ויש עוד כאלה... אבל בא לא נגלוש מהנושא המדובר.
אני מבין שלא כל המשתמשים קיבלו את המייל מהאקרים כי אני פשוט לא קיבלתי. -
@מוגן-נטפרי כתב בבירור | פרצו לפרוג????:
עיין בכתבה ב-[ישראל היום]https://www.israelhayom.co.il/tech/tech-news/article/16706209.
אשמח שמי שזה פתוח לו יייעדכן אם זה נכוןזה מביא לכתבה תחת הכותרת:
נפרץ ערוץ הטלגרם של עיתונאי חדשות 12 וגלי צה"ל: ״צבא הסייבר האיראני״
האקרים פרו-פלשתינים השתלטו על הערוץ של ירון אברהם ויניר קוזין המונה כ-35 אלף עוקבים, פרסמו איומים בערבית והעלו תכנים אנטישמיים • "זה סימן לחולשתכם הציונית", כתבו התוקפים -
@לאצי כתב בבירור | פרצו לפרוג????:
זה מביא לכתבה תחת הכותרת:
נפרץ ערוץ הטלגרם של עיתונאי חדשות 12 וגלי צה"ל: ״צבא הסייבר האיראני״
האקרים פרו-פלשתינים השתלטו על הערוץ של ירון אברהם ויניר קוזין המונה כ-35 אלף עוקבים, פרסמו איומים בערבית והעלו תכנים אנטישמיים • "זה סימן לחולשתכם הציונית", כתבו התוקפים1
לפני 3 שעות
איזה פחדדדד
רק שלא יפרצו גם לכאןןן
צריך להתחיל למחוק תכנים