בעיה | עזרה דחופה האפליקציה של כללית לא נפתחת
- 
@שלמה-2005 התקנת תעודת אבטחה? 
- 
@שלמה-2005 איזה סינון יש לך? 
- 
@שלמה-2005 איזה סינון יש לך? @יוסף-אלחנן כושר פליי 
- 
@שלמה-2005 זה הודעה קבועה שמגיעה בכל מכשיר שיש לו רוט. 
 אם אין לך רוט, יש מה לבדוק יותר מזה ...
- 
@שלמה-2005 זה הודעה קבועה שמגיעה בכל מכשיר שיש לו רוט. 
 אם אין לך רוט, יש מה לבדוק יותר מזה ...
- 
@אזולאי אתה מתכוון שהוא צריך להסתיר את הרוט מהאפליקציה הזו? @יוסף-אלחנן כתב בבעיה | עזרה דחופה האפליקציה של כללית לא נפתחת: @אזולאי אתה מתכוון שהוא צריך להסתיר את הרוט מהאפליקציה הזו? בעיקרון כן, אבל זכור לי שדיברו על כך שזה לא עוזר. 
 @ דוד-חזן ?עריכה: 
 ניסיתי הרגע, עובד לי מעולה.
 @ דוד-חזן סליחה על התיוג
- 
@יוסף-אלחנן כתב בבעיה | עזרה דחופה האפליקציה של כללית לא נפתחת: @אזולאי אתה מתכוון שהוא צריך להסתיר את הרוט מהאפליקציה הזו? בעיקרון כן, אבל זכור לי שדיברו על כך שזה לא עוזר. 
 @ דוד-חזן ?עריכה: 
 @ דוד-חזן סליחה על התיוג
- 
@אזולאי כתב בבעיה | עזרה דחופה האפליקציה של כללית לא נפתחת: @ דוד-חזן סליחה על התיוג כנראה לא שמת לב אבל בכלל לא תייגת אותו, והא ראיה שחסר הפס הכחול שנמצא מתחת לתיוג. @לאצי הוא תייג וחזר בו! @אזולאי כתב בבעיה | עזרה דחופה האפליקציה של כללית לא נפתחת: @ דוד-חזן סליחה על התיוג 
- 
@יוסף-אלחנן כתב בבעיה | עזרה דחופה האפליקציה של כללית לא נפתחת: @אזולאי אתה מתכוון שהוא צריך להסתיר את הרוט מהאפליקציה הזו? בעיקרון כן, אבל זכור לי שדיברו על כך שזה לא עוזר. 
 @ דוד-חזן ?עריכה: 
 @ דוד-חזן סליחה על התיוג
- 
@אזולאי כתב בבעיה | עזרה דחופה האפליקציה של כללית לא נפתחת: בעיקרון כן, תוכל לעזור לי עם איך עושים את זה @שלמה-2005 צריך לחפש אם יש לך אפליקציה מג'יסק ואז להפעיל הסתרת רוט 
 הנה:
 הסתרת רוט מאפליקציה.mp4
 אחרי זה עושים ניקוי נתונים לאפליקציה ומפעילים מחדש, בהצלחה