באג | תקלה באיפוס סיסמה ע"י דיסק טכנאים
-
@אופיר123 כתב בבאג | תקלה באיפוס סיסמה ע"י דיסק טכנאים:
@אדי-המתכנת
מה הפירוש, אתה מתכוון שגם הדיסק טכנאים שלי תלוי בווינדוס? אז איזה דיסק לא תלוי?לא, הכוונה היא שלא כל דיסק טכנאים תלוי ב-Windows. יש דיסקי טכנאים שפועלים באופן עצמאי, ללא תלות במערכת ההפעלה המותקנת על המחשב, כך שהם מאפשרים לגשת לקבצים נעולים כמו SAM בלי ש-Windows יפריע.
אם הדיסק שלך מבוסס על Windows PE (גרסה מוקטנת של Windows), ייתכן שהוא עדיין מושפע מהמגבלות של Windows. במקרה כזה, מומלץ להשתמש בדיסק טכנאים שמבוסס על Linux או Hiren’s BootCD (גרסה שמבוססת על לינוקס), או אפילו כלי שפר specifically for password recovery כמו Offline NT Password & Registry Editor. כלים מבוססי לינוקס לא מושפעים מהנעילה של Windows ומאפשרים גישה ישר לקבצים כמו SAM.
באופן כללי, דיסקים לא תלויים (כמו אלה שמבוססים על לינוקס) מאפשרים יותר גמישות במצבים שבהם Windows נועל את הקבצים.
כמובן שמסתבר שיש עוד אפשרויות לשחרר את הדיסק, אבל זה כבר למומחים ממני
-
@אדי-המתכנת
יש לך אפשרות לשלוח לי קישור/קובץ של דיסק מהסוג הנ"ל?
אני משתמש ב WinPESE שהורדתי דרך פה, אתה יודע מה זה? איך אני יודע על איזה מערכת הפעלה הוא מבוסס? -
@משחזר-מידע
ניסיתי להוריד אותו עפ"י הקישורים שכאן והאנטי וירוס שלי חוסם אותו (ESET). (האתר הרשמי חסום בנטפרי) האם יש לך או למישהו להעלות את זה שוב? תודה רבה רבה
נ.ב. לפני שתשאל... 1. אין לי איך לכבות את האנטי וירוס כי הוא דורש ממני את הקוד מנהל... 2. אשמח שישלחו את זה סגור בZIP כדי שלא יחסם שוב. תודה. -
@אופיר123 כתב בבאג | תקלה באיפוס סיסמה ע"י דיסק טכנאים:
לפני שתשאל...
אני לא שואל כלום
אין לי דרך להעלות לך 4GiB -
@אדי-המתכנת כתב בבאג | תקלה באיפוס סיסמה ע"י דיסק טכנאים:
Hiren’s BootCD (גרסה שמבוססת על לינוקס)
גם שם היה miniXP..
@משחזר-מידע כתב בבאג | תקלה באיפוס סיסמה ע"י דיסק טכנאים:
STRelec
גם משתמש ב-winPE.
אבל נראה שמיסטר יוס כבר פתר את העניין..