באג | עד שהצלצול מגיע אלי...
-
@תלת-פאזי כתב בבאג | עד שהצלצול מגיע אלי...:
מדובר גם כשהוא נותר על דור 4 באופן יציב
אתה בטוח שבעת קבלת שיחת VOLTE לוקח יותר זמן? בכל המקרים שאני בדקתי, זה היה הפוך באופן משמעותי!
אני לא מפעיל אותו [כי ראיתי שהוא רק עושה פחות טוב, יתכן שטעיתי]
בכל אופן, אם ביטלת VOLTE בטלפון כשר, אמליץ לעבור רק למצב 3G,
היתרון היחידי שיהיה לך במצב 4G (חוץ מאיטיות בקבלת והוצאת שיחות עד שעובר חזרה ל3G) זה אולי התרעות פיקוד העורף (שבלאו הכי כרגע משום מה אף אחד לא מקבל...) -
@דוד-טרייטל כתב בבאג | עד שהצלצול מגיע אלי...:
אתה בטוח שבעת קבלת שיחת VOLTE לוקח יותר זמן? בכל המקרים שאני בדקתי, זה היה הפוך באופן משמעותי!
לא, אני לא על מצב VOLTE, אני על מצב דור 4 ללא ה- VOLTE.
לאחר בדיקות זה הרשת הכי יציבה
הן בהוט מובייל והן בפלאפון.
ה- VOLTE גרם לי הרבה ניתוקים. -
לא, אני לא על מצב VOLTE, אני על מצב דור 4 ללא ה- VOLTE.
כאמור, אם אתה עם סים כשר, עדיף לך בשלב הזה לבטל לחלוטין את דור 4 ולהחזיר למצב 3G בלבד.
לאחר בדיקות זה הרשת הכי יציבה
הן בהוט מובייל והן בפלאפון.
ה- VOLTE גרם לי הרבה ניתוקים.כנראה תלוי במכשיר, צריך לעקוב אם יש משתמשים נוספים שחווים קשיים בVOLTE במכשיר הספציפי, וכן כדאי שתתן לו צ'אנס במקומות נוספים-עם קליטה טובה יותר.
-
כאמור, אם אתה עם סים כשר, עדיף לך בשלב הזה לבטל לחלוטין את שור 4 ולהחזיר למצב 3G בלבד.
למה אני צריך לסבול?
בדור 4 יש לי קליטה הרבה יותר טובה.
חוץ מזה שלוקח זמן לצלצול להגיע -
@תלת-פאזי אין משמעות לדור 4 בלי VOLTE, רק עיכוב של זמן הקמת השיחה, הקליטה שאתה רואה לא בזמן שיחה היא לא רלוונטית עבורך, לעומת זאת הקליטה בזמן שיחה 3G היא הרלוונטית,
אז אם הקליטה יותר טובה ב4G כדאי לך לפעול לתקן את בעיית הניתוקים, כי רק ככה תשיג חוויית שימוש של דור 4, במצב הנוכחי כשVOLTE כבוי, אינך מרוויח דבר בשל העובדה שאתה בדור 4, ו@תלת-פאזי כתב בבאג | עד שהצלצול מגיע אלי...:
למה אני צריך לסבול?
אתה ממש לא צריך לסבול...
אבל אין עניין לדמיין שאתה לא סובל... -
אז אם הקליטה יותר טובה ב4G כדאי לך לפעול לתקן את בעיית הניתוקים, כי רק ככה תשיג חוויית שימוש של דור 4, במצב הנוכחי כשVOLTE כבוי, אינך מרוויח דבר בשל העובדה שאתה בדור 4, ו
איך אני מתקן את בעיית הניתוקים בדור 4 VOLTE?
-
איך אני מתקן את בעיית הניתוקים בדור 4 VOLTE?
אם אתה בהוט כמו שציינת ואף אחד לא מתלונן על בעיה דומה בחברה, אז:
1.) פנה לתמיכה הטכנית ובקש לבצע 'ריענון' או לבחון תיקון אפשרי נוסף (בדרך כלל הם יענו לך שאין דור 4 בכשרים/בשיחות ועוד שטויות כאלו, תעבור לנציג הערבי הבא...)
2.) נסה במכשיר אחר, מרגיש לי שזה בעיית IMEI/קליטה במכשיר הספציפי והיבואן/המוכר אמור לקחת אחריות. -
@דוד-טרייטל imei אפשר להחליף לבד, הקוד #2233#*
-
@דוד-טרייטל וכל שאר המגיבים
תודה רבה!
ניסיתי להפעיל דור 4 עם VOLTE
באמת אני מקבל את השיחות הרבה יותר מהר
אך כנראה שחלק מהשיחות אני מפספס
ולפעמים באמצע שיחה היא מתנתקת ואומר לי: המנוי אליו חייגתם אינו זמין כעת
וכן אני מקבל צינתוקים פעמיםכל הבעיות לעיל לא קיימות כשאני על דור 3
האם יכול להיות בעיה להחליף IMEI?
-
-
ממש ממש תודה רבה!
אכן שינתי את ה IMEI (ניסתי להחליף בין הIMEI של סים 1 לשל סים 2, בפועל של סים 2 נכנס לסים 1 ולסים 2 נכנס מספר חדש).
וכרגע נראה שהכל תקין,
אני יעקוב אחרי זה בימים הקרובים ואשתדל לעדכן! -
וכן אני מקבל צינתוקים פעמים
צינתוקים קשורים לזה שאתה כן מקבל שיחות, את פספוסי השיחות תוכל לפתור חלקית כאן
ולפעמים באמצע שיחה היא מתנתקת ואומר לי: המנוי אליו חייגתם אינו זמין כעת
אתה מתכוון שמי שהתקשר אליך שמע את זה, הכוונה חוסר זמינות מצידך, מקווה שהIMEI פתר את זה, בקישור שהבאתי מקודם תוכל לזהות האם התופעה נעלמה
זה שהשיחות לא מתנתקות עדיין לא אומר שאתה אכן מקבל את כל השיחות, צריך לעקוב האם כל מי שחיפש אותך הצליח להגיע אליך, ובשביל זה יש את המערכת 'לא מפספסים שיחות' הנפלאה שהבאתי בקישור למעלה -
צינתוקים קשורים לזה שאתה כן מקבל שיחות, את פספוסי השיחות תוכל לפתור חלקית כאן
כוונתי, שיש לי צינתוק בכל פעם שאני מקבל מייל, ובאותו זמן קיבלתי שתי צינתוקים על כל מייל
אתה מתכוון שמי שהתקשר אליך שמע את זה, הכוונה חוסר זמינות מצידך,
לא
(לא זוכר מי התקשר למי) באמצע שאנו משוחחים על עניינים העומדים ברומו של עולם, השיחה מתנתקת ואני שומע את המשפט- "המספר אליו חייגתם וכו'" -
(לא זוכר מי התקשר למי) באמצע שאנו משוחחים על עניינים העומדים ברומו של עולם, השיחה מתנתקת ואני שומע את המשפט- "המספר אליו חייגתם וכו'"
ממש מוזר ביותר! בחיים לא נתקלתי בזה, (למעשה עדיין אין לי בעצמי VOLTE אבל בסביבה שלי אנשים משתפים אותי בתופעות מסוג זה) קטיעה באמצע שיחה ובמקום ניתוק רגיל מישהו 'מתערב' לך בעניינים ומסביר למה השיחה נותקה...
בטוח? או שאחרי שהשיחה נותקה התקשרת שוב ושמעת את המשפט ההוא? כי אם כן, זו בעיה אצלו
נמתין למומחים או אולי עדות נוספת, -