באג | פלאפון מנתק את המטען
-
@מיאני-ומהשמי כתב בבאג | פלאפון מנתק את המטען:
בפלאפונים כשרים זה קורה לעיתים כאשר מטעינים באוטובוס/מטען 2אמפר והרכיב שמגן על הפלאפון ממתח יתר הולך
Spoiler
בטוח שיש רכיב כזה? מידיעה? אם כן, פחות מפחיד להטעין בהרבה אנרגיה, אבל בשטח הם כן נטענים, טיפה לא הגיוני
-
@דוד-טרייטל יש רכיב כזה אבל כנראה לא כל כך טוב כי הוא נהרס לפעמים והפלאפון לא מטעין
-
@מיאני-ומהשמי ועד שהוא נהרס? הוא באמת חוסם טעינה מהירה? לא ראיתי אף פעם פלאפון טיפש שלא נטען (למעט סמסונג הישנים ונוקיה C2)
-
@דוד-טרייטל לא נראה לי שהוא חוסם טעינה מהירה אלא שהוא חוסם מתח מדי גבוה
האמת שאני לא בטוח בדיוק מה הרכיב הזה עושה אני כן יודע שיש רכיב שנהרס לפעמים ממתח לא תקין ואז המכשיר מקצר את המטען ואם מחליפים אותו זה עובד@מתמחה-קטן כתב בבאג | פלאפון מנתק את המטען:
איך מחליפים רכיב כזה?
אין לי איך להסביר את לך אבל זה רכיב מאוד קטן בלוח של הפלאפון וצריך להעביר אותו עם בלאוור מפלאפון אחר אבל אני לא יודע למקם אותך בכל מכשיר איפה זה נמצא
-
אולי @שלמה-וויס
-
@מתמחה קטן נעשה סדר בנושא אז ככה בנוגע לטעינה בטלפונים כשרים יש רכיב שהוא אחראי על הטעינה ואם הוא נשרך הוא פשוט לא מטעין בנוסף לזה יש רכיב קטן בשם דיודה שהוא מחבר בין הפלוס למינוס אבל לא מעביר זרם כי דיודה זה רק חד צדדי מה שקורה שברגע שהרכיב נשרף הוא מקצר את השקע טעינה לא צריך להחליף את הרכיב אפשר פשוט להעיף אותו מהלוח והכול יחזור בעזרת השם לעבוד איזה מכשיר מדובר? תעלה תמונות של הלוח באזור השקע
-
-
@חיים-חימוב כתב בבאג | פלאפון מנתק את המטען:
תעלה תמונות של הלוח באזור השקע
בהזדמנות אין לי וואקום לפתוח את המכשיר
-
@מתמחה-קטן איזה מכשיר ? רוב המכשירים לא צריך ואקום
-
@חיים-חימוב
jelly star -
@מתמחה-קטן לא צריך ואקום יש בורג למטה ואחרי זה צריך להוציא בעדינו את כל המסך כולל הפלסטיק השחור הפנל שמחובר אליו
-
@חיים-חיימוב
הוצאתי את הבורג לא משתחרר כל כך בקלות אני לא רוצה לשרוט אותו סתם
אני חושב שצריך וואקום
אם יש לך נסיון אשמח לשמוע -
@מתמחה-קטן לא צריך ואקום צריך לשלוף אותו בעדינות מהצד פתחתי הרבה כאלה
-
@חיים-חיימוב כתב בבאג | פלאפון מנתק את המטען:
מהצד
לא מצליח
איך עם הציפורן?
יש 2 פסים 1 של המסך ו-1 של הפנל מסביב את מה לדחוף? -