שיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש
-
@דודי-ענהאל
לדעתי השמע לא איכותי כמו השיואמי. (יתכן שהוא גם חלש יותר)
קיידרואיד א"א כי א"א לפתוח את הגדרות המפתחים ולהגיע לניפוי באגים. השירותי גוגל רשמיים לגמרי.
הקליטה מרגישה ממש טובה בפרט שיש וולטה ואפ' שאני נמצא במקום עם קליטה ממש גרועה -
@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
יש מצב שמישהו מכם עושה איזו טובה למשתמשי הפורום ובכללם אני?
פשוט לנסות להתקין על המכשיר קיידרואיד (על הצד שיש לכם את הגירסא המאפשרת מצב מפתחים וכו')חדשות טובות! התוכנה של קידרואיד מצליחה להתקין עליו את האפליקצייה אבל במכשיר מופיעה התקלה הזו "אינו מכיל גישת מנהל התקן" אני לא כל כך מכיר את קידרואיד ולכן אני לא יודע מה בדיוק עושים במצב כזה...
נ.ב. @10110000 כנראה האפליקציה שהבאת כן פתחה מצב ניפוי באגים.
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@אגסי כתוב לך בדיוק מה לעשות.
אבל אם אין לו אפשרות ךהפעיל מצב מפתחים אז איך הוא יפעיל פקודה בADB??
-
@דודי-ענהאל אבל הוא הפעיל, תקרא.
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@דודי-ענהאל אבל הוא הפעיל, תקרא.
הוא חושב שהוא הצליח להפעיל מצב מפתחים - בגלל שהצליח להתקין את אפליקציית קיידרואיד - וזה ממש לא קשור למצב מפתחים - אפשר להתקין אותה כמו כל אפליקציה!
-
הוא חושב שהוא הצליח להפעיל מצב מפתחים - בגלל שהצליח להתקין את אפליקציית קיידרואיד - וזה ממש לא קשור למצב מפתחים - אפשר להתקין אותה כמו כל אפליקציה!
לא. אני קצת מבין בנושא.
התקנתי דרך התוכנה במחשב אחרי שהמכשיר כשחובר למחשב הקפיץ לי הודעה ניפוי באגים מחובר והבנתי שהתוכנה תזהה אותו וכך היה
מצב מפתחים פתוח במכשיר רק אין איך להגיע אליהם אז זה לא הבעיה
הבעיה היא להפעיל מתוכם ניפוי באגים וכיון שא"א להיכנס א"א להפעיל וזה הביא לי @10110000 משהו שעוקף. -
@אגסי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
לא. אני קצת מבין בנושא.
התקנתי דרך התוכנה במחשב אחרי שהמכשיר כשחובר למחשב הקפיץ לי הודעה ניפוי באגים מחובר והבנתי שהתוכנה תזהה אותו וכך היה
מצב מפתחים פתוח במכשיר רק אין איך להגיע אליהם אז זה לא הבעיה
הבעיה היא להפעיל מתוכם ניפוי באגים וכיון שא"א להיכנס א"א להפעיל וזה הביא לי @10110000 משהו שעוקף.אוקיי אש הצלחת להריץ את הפקודה שכתובה שם?
-
אוקיי אש הצלחת להריץ את הפקודה שכתובה שם?
האפליקציה שהוא הביא לי נפתחת לשניה ונסגרת ופותחת את הניפוי באגים היא לא משהו שאפשר להריץ בו פקודות אדרבה תביא לי משהו כזה שעובד