שיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש
-
@אגסי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
בהחלט, צריך חיבור פעם ראשונה אח"כ הוא שומר.
לא זכיתי להבין דבריך.
כשיהיה חיבור יהיה סינכרון, כשלא יהיה חיבור, איך יהיה סינכרון [על אנש"ק חדשים]?@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
איך יהיה סינכרון [על אנש"ק חדשים]?
לא התכוונתי לאנש"ק חדשים, אם זה הייתה כוונת השואל למעלה אז סליחה לא הבנתי אותו נכון, התכוונתי שהאנש"ק שיסתנכרנו בחיבור לאינטרנט ישארו גם במצב לא מקוון.
-
@שוקי-ב כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@סוף-הרחוב השאלה אם DOOV R77 יתמוך בסים כשר של כל החברות בארץ,
ובנוסף האם בשימוש רק עם סים כשר יהיה לו תמיכה באנשי קשר מגוגל בצורה לא מקוונת?לאחר שינוי IMEI יתמוך.
לא ידוע לי על אפשרות של סינכרון מגוגל ללא חיבור לרשת.@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
לאחר שינוי IMEI יתמוך.
מי עושה שינוי IMEI בבני ברק? וכמה עולה
-
פלאפון מעפן ניסו להביא כביכול את מה שחסר בשיואמי תכלס הפלאפון לא שווה את זה נתקע, מתחמם, שביר ועדין, מתקשר לי למשטרה משום מה בערך פעם ביום ללא נגיעה במסך כלל בקיצור אני לא ממליץ
אמנם גם על החצי טאצ' הרגיל אני לא כל כך אבל זה ודאי לא איזה בשורה -
-
@7716508 בטוח? גם דרך הקישור המצורף? https://www.sim-tec.co.il/התקנת-מערכת-הגנה-הדרן-על-מכשיר-קיים.htm
-
@10110000 @g-n @7716508 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@g-n זה רק למכשירים נתמכים. וזה לא נתמך...
כמו f21 pro 32gb גם לא נתמך... -
@ישראל-142 שים לב מה הוא כתב ומה מופיע בצילומסך שלך
@מישהו12 מה ההבדל בין 32 ל-64?
ואגב, גם לי יש את המכשיר, ומה ש-@א.י.י כתב, תואם בול את מחשבותי (כולל ההמלצה בנוגע לחצי טאצ'...).
@א.י.י כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
פלאפון מעפן ניסו להביא כביכול את מה שחסר בשיואמי תכלס הפלאפון לא שווה את זה נתקע, מתחמם, שביר ועדין, מתקשר לי למשטרה משום מה בערך פעם ביום ללא נגיעה במסך כלל בקיצור אני לא ממליץ
@מישהו12 מה ההבדל בין 32 ל-64?
ואגב, גם לי יש את המכשיר, ומה ש-@א.י.י כתב, תואם בול את מחשבותי (כולל ההמלצה בנוגע לחצי טאצ'...).
@א.י.י כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@7716508 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@g-n זה רק למכשירים נתמכים. וזה לא נתמך...
כמו f21 pro 32gb גם לא נתמך...ומה תאמר על זה?