שיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש
-
@jac כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
כל הדפדפנים הפנימיים באפליקציות חסומים?
מישהו?
זה מגיע פתוח עם גוגל פליי ואתה יכול להתקין מה שאתה רוצה חוץ מדפדפנים וטלגרם ועוד כמה דברים (למרות שנראה לי שיש דפדפן או שתיים שלא חסמו) ואח"כ י לך אפלקציה של התאמה אישית למחוק מה שאתה רוצה כגון ויפי, גוגל פליי, לחסום התקנות ועוד..
לא מצאתי אפלקציות עם דפדפנים במה שמגיע עם המכשיר אבל אם תשאיר פתוח להתקנות אתה יכול לשים אפלקציה עם דפדפן פנימינניח שהתקנתי מייל וייז פנגו ווצאפ ואפליקציה של הבנק (זה בערך מה שאני צריך)
ואז הסרתי את הגוגל פליי.האפליקציות האלו תהינה חסומות לקישורים פנימיים? מניסיוני יש סינונים שבהם פשוט לא חסמו את זה, ואפשר בשימוש רגיל באפליקציה להגיע לגוגל רגיל (בד"כ דרך תנאי משתמש או רישום או אודות וכד')
-
נניח שהתקנתי מייל וייז פנגו ווצאפ ואפליקציה של הבנק (זה בערך מה שאני צריך)
ואז הסרתי את הגוגל פליי.האפליקציות האלו תהינה חסומות לקישורים פנימיים? מניסיוני יש סינונים שבהם פשוט לא חסמו את זה, ואפשר בשימוש רגיל באפליקציה להגיע לגוגל רגיל (בד"כ דרך תנאי משתמש או רישום או אודות וכד')
-
@jac כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
האפליקציות האלו תהינה חסומות לקישורים פנימיים?
לא
-
מישהו יודע איך אפשר להשיג את הקובץ קושחה המקורי של המכשיר תודה
מישהו יודע איך אפשר להשיג את הקובץ קושחה [ROM]המקורי של המכשיר תודה
-
אם הבנתי נכון זה בעצם קובץ עם רשימה שחורה של אתרים חסומים. אבל איך זה באמת עוזר הרי יש בלי סוף אתרים שאני לא מעוניין בהם.
בנוסף הקובץ ניתן לעריכה חוזרת אז איך זה בדיוק חסימה?
-
מישהו יודע איך אפשר להשיג את הקובץ קושחה [ROM]המקורי של המכשיר תודה
@malkiel-heymann למה אתה צריך?
-
@jac הנקודה היא לחסום את האתרים שלרוב מופיעים בתוך האפליקציה, כי אם הם לא נפתחים אי אפשר להגיע לאתרים אחרים.
אם אתה לא יודע איך עושים את זה, מצויין ככה לא תוכל לערוך אח''כ את הקובץ -
@malkiel-heymann למה אתה צריך?
@10110000 בטעות בחרתי בהתאמה אישית משהו שאני לא רוצה אז אני רוצה לשחזר לגירסה מקורית של המפעל
-
@10110000 בטעות בחרתי בהתאמה אישית משהו שאני לא רוצה אז אני רוצה לשחזר לגירסה מקורית של המפעל
@malkiel-heymann תתקשר אלי אני יעזור לך
-
מישהו יודע איך להתקין במכשיר ה M5s את האפליקציה קריידואור להסרת הוויפי, הוא שמישהו יכול לעשות לי את זה בעצמו בתשלום כמובן באזור בני ברק או בית שמש אשמח, תודה רבה