עזרה | מעוניין לעבור מאייפון לכשר
-
@יוסף-אלחנן כתב בעזרה | מעוניין לעבור מאייפון לכשר:
@אברהם-א כתב בעזרה | מעוניין לעבור מאייפון לכשר:
איך שידוע לי אין משהו איכותי,
אם הטאצ' לא כ''כ חשוב לך אתה יכול ללכת על יוניהרץ גלי 2 או גלי סטאר הם איכותיים מאוד מניסיון,@מתושלח-הבבלי כתב בעזרה | מעוניין לעבור מאייפון לכשר:
אבל גם לא טאצ׳
כמדומני שהוא יצטרך להתפשר באחת הדרישות,
-
@מתושלח-הבבלי מה עם שואו לדעתי זה בול אך לא מכיר מקרוב, שווה בדיקה!
יש כמה גרסאות תנסה לחפש בגוגל. -
גם אני מצטרף לאברהם א. ממליץ על יוניהרץ אחד מ2 הדגמים הנ"ל
לי יש את הגלי 2 כבר כמה כשנתיים ואולי יותר הלכתי אז לאוטנט שניתקו את האינטרנט לחלוטין אין אפשרות של גלישה בכלל לא דרך הסים ולא דרך הוויפי ומכשיר זה משמש אותי בעיקר כנגן טוב ואיכותי עובד כמובן גם בבלוטוס וגם באופיס ותזכורות יומן וכו' וכו'
לטלפון - יש לי כשר בגלל "מה יאמרו..." הייתי שמח אם הייתי יכול להכניס את הקו למכשיר היוניהרץ וככה הייתי מסתדר עם מכשיר אחד.
אבל כאבא לילדים אני מבין את הגישה, וגם לדעתי יש בה הרבה צדק, למרות שאולי יש לי אי אלו הערות על זה... -
@lev26 כתב בעזרה | מעוניין לעבור מאייפון לכשר:
גם אני מצטרף לאברהם א. ממליץ על יוניהרץ אחד מ2 הדגמים הנ"ל
לי יש את הגלי 2 כבר כמה כשנתיים ואולי יותר הלכתי אז לאוטנט שניתקו את האינטרנט לחלוטין אין אפשרות של גלישה בכלל לא דרך הסים ולא דרך הוויפי ומכשיר זה משמש אותי בעיקר כנגן טוב ואיכותי עובד כמובן גם בבלוטוס וגם באופיס ותזכורות יומן וכו' וכו'
לטלפון - יש לי כשר בגלל "מה יאמרו..." הייתי שמח אם הייתי יכול להכניס את הקו למכשיר היוניהרץ וככה הייתי מסתדר עם מכשיר אחד.
אבל כאבא לילדים אני מבין את הגישה, וגם לדעתי יש בה הרבה צדק, למרות שאולי יש לי אי אלו הערות על זה...לי יש אותו כפלאפון כשר,
חסמתי לאינטרנט,
כל כך חבל שאין פלאפון ברמה כזו כשר,
זה היה חוסך את צרת השיאומי, -
לא רוצה לבאס...
קודם כל שאפו על ההחלטה להחליף, הלוואי שכל עם ישראל יעשה כמוך...
אבל... לפי מה שאני מכיר את הפלאפונים הכשרים כיום - אין אף פלאפון שעונה על הדרישות שלך.
בכלל כל העניין של מגירה לכרטיס - זו המצאה חדשה (נכון, זה מטומטם להפליא לגרום לבן-אדם לפרק את הפלאפון לגורמים בשביל להכניס כרטיס...) ולכן אין את זה ברוב הפלאפונים.
אי לכך - אם אתה מחפש פלאפון שיש בו מגירה אבל גם יש בו נגן נורמאלי, כנראה לא תמצא משהו מושלם אלא תצטרך להתפשר על משהו בינוני - כמו כולנו...
בהצלחה. -
בסוף הזמנתי את הנוקיה 235
שמעתי שיש לו קליטה וסוללה טובים
וכן הוא נראה יפה יחסית
מצלמה סבבה (לא כמו אייפון אבל נחמד ממש)
והוא גם בסדר מבחינת באגים וכו׳ ומתחבר חלק לאיירפודס -
חחחחח אני חשבתי ששאלת את כל זה רק כדי להראות שכל מה שביקשת זה מכשיר בלי דרישות כ"כ גבוהות סך הכל טלפון ונגן ביחד.... ואין,
תנסה לחפש טלפונים בחו"ל כמו בסין הודו ובמדינות שמשתמשות בסוגי הטלפונים האלה
אלו בארץ הם גם יקרים וגם לא יהו כמו שהגדרת
איך שידוע לי אין משהו איכותי,
כמדומני שהוא יצטרך להתפשר באחת הדרישות,
אבל... לפי מה שאני מכיר את הפלאפונים הכשרים כיום - אין אף פלאפון שעונה על הדרישות שלך.
אנחנו (החברה החרדית) באמת צריכים לעבוד על זה, אם לא אין כ"כ עתיד לטלפונים כשרים, ילדים כיום שרואים מכשיר איכותי שעובד לא יתפשרו על איזה צעצוע מסין
-
@מתושלח-הבבלי
איך אפשר לדבר איתך בפרטי??
אין לי אפשרות לצאט כאן... -
@אסקימוסי כתב בעזרה | מעוניין לעבור מאייפון לכשר:
@מתושלח-הבבלי
איך אפשר לדבר איתך בפרטי??
אין לי אפשרות לצאט כאן...במייל menachem2899@gmail.com