בקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו
-
בפלאפון Q5 שהיה לחבר שלי ההיתי מוציא לו את ההקלטות מפלאפון נוקיה שיש בלוטוס ftp וזה היה עובד מצוין ועבד גם בQ3 הישן
-
@אבי-6 יש ע"ז שרשור בפורום איפשהו, בעיקרון יש דרכים להקליט באמצעות קבל אוקס שבמקום שהמחשב יקליט מהמיקרופון הוא יקליט ממה שמחובר אליו בקבל יש חלק מנגני סאנדיסק שאין להם בכלל מיקרופון ותמיד מקליטים דרך אוקס עשיתי כמה פעמים ועבד לי מעולה.
נ.ב. בקרוב בתוכנה החדשה של אסקולס יהיה דרך לגיבוי נתונים מהפלאפון למחשב אולי יגבה גם את זה. -
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
@אבי-6 יש ע"ז שרשור בפורום איפשהו, בעיקרון יש דרכים להקליט באמצעות קבל אוקס שבמקום שהמחשב יקליט מהמיקרופון הוא יקליט ממה שמחובר אליו בקבל יש חלק מנגני סאנדיסק שאין להם בכלל מיקרופון ותמיד מקליטים דרך אוקס עשיתי כמה פעמים ועבד לי מעולה.
כנראה שלא הבנת מה אני צריך, זה לא בדיוק קשור למה שביקשתי..., בסך הכל אני צריך להוציא הקלטה מהפלאפון ולא להקליט דרך כבלים למיניהם...
נ.ב. בקרוב בתוכנה החדשה של אסקולס יהיה דרך לגיבוי נתונים מהפלאפון למחשב אולי יגבה גם את זה.
מתי זה בקרוב? ואיזה נתונים ודאי יהיה אפשר לגבות?
תןדה רבה בכל אופן. -
@אבי-6 כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
כנראה שלא הבנת מה אני צריך, זה לא בדיוק קשור למה שביקשתי..., בסך הכל אני צריך להוציא הקלטה מהפלאפון ולא להקליט דרך כבלים למיניהם...
הבנתי מצויין למה התכוונת אבל הדרך היחידה כרגע זה להקליט את זה מהפלאפון בדרך הנ"ל
@אבי-6 כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
מתי זה בקרוב? ואיזה נתונים ודאי יהיה אפשר לגבות?
תןדה רבה בכל אופן.התוכנה כבר קיימת, יש עליה שרשור בפורום בתוכנה כתוב באחד מהכרטיסיות גיבוי נתונים בקרוב....