בירור | שרת ומערכת מחשבים לחדר מחשבים
-
-
@מוישיי-24 כתב בבירור | שרת ומערכת מחשבים לחדר מחשבים:
@יאנג-בוי אשמח מאוד לקבל את המחשבים הישנים בתור תרומה זה ממש יעזור לי תודה רבה ותזכו לכל הברכות
אני לא בטוח שישאר מהם משהו... (נפרק אותם וניקח חלקים)
וזה לא בסמכותי לתת אותם.ובכל מקרה מדובר במחשבים בני 20 +-, צולעים...
-
@מוישיי-24 כתב בבירור | שרת ומערכת מחשבים לחדר מחשבים:
@מישהו12 תודה על ההתייחסות איזה מעבד יש להם
אין אחיד.
פנטיום, או I ישנים.
מחשבים עתיקים, ראם נמוך מאוד...בכל מקרה זו סטיה מהנושא המקורי.
-
@מישהו12 מה מיוחד במה שאתה משתמש שאתה צריך שרת?
בשביל אחסון נתונים מספיק NAS, ווינדוס סרבר ירוץ בסדר גם על I5
השאלה כמה משתמשים במקביל על האוצר החכמה ובאיזה תצורה הוא מותקן האם השרת משמש רק כאיחסון שלו או שהעבודה מתבצעל על השרת,לגבי מחשבים, אני אישית לא מחבב מחשבי הרכבה במיוחד בגלל המורכבות של קבלת אחריות,
מחשבי מותג כרגע לא קיים אצל הספקים I3 חוץ מטינקסנטר שיעלה סביבות ה1450-1400 בכמות שביקשת ותקבל I3 דור 13 8ראם ו256SSD, אבל מניסיוני זה לא מחשב מוצלח במיוחד ברוב הנייחים חוץ ממנו אין תקלות,מעליו יש HP 290 עם I5 דור 12 16 ראם 512 SSD, בכמות הזאת אני מאמין שאפשר לתת לך ב1900
-
@שלמה-ווייס תודה.
א. לא יודע אם צריך שרת. כיום אנחנו עם שרת. צריך וינ סרבר בשביל הGPO והFileScreening.
ב. אחסון נתונים - אכן לא חובה וינדוס סרבר. אבל נוח.
ג. אוצר החוכמה אין לי מושג איך הוא עובד בדיוק. יש להם דרך רשמית לעמדות רשת שמקושרות לשרת.המחירים שנתת כוללים מסך מקלדת עכבר?
-
@שלמה-ווייס כתב בבירור | שרת ומערכת מחשבים לחדר מחשבים:
מעליו יש HP 290 עם I5 דור 12 16 ראם 512 SSD, בכמות הזאת אני מאמין שאפשר לתת לך ב1900
זה?
https://www.hp.com/il-he/products/desktops/product-details/2101426006יש לך MiniPC?
-
@מישהו12 שלום וברכה סליחה על ההתפרצות לפוסט..
יש לי משרד ששי בו 10 מחשבים ואני לא כל כך מבין במחשבים וכל שכן ברשת.
קראתי את הפוסט והבנתי שיש דבר כזה שנקרא "שרת" רציתי לברר מה זה אומר והאם כדאי לי להתקין כזה. ואם כן מה ההעלויות והאם זה יותר טוב ממחשבים המותקנים לרשת באופן עצמאי?. -
@לא-מבין-במחשבים-0 כתב בבירור | שרת ומערכת מחשבים לחדר מחשבים:
@מישהו12 שלום וברכה סליחה על ההתפרצות לפוסט..
אולי במקום להתפרץ ולבקש סליחה תפתח נושא חדש ומקסימום תתייג אותו?
-
@צדיק-תמים תודה אני יעשה את זה
-
@שלמה-ווייס כתב בבירור | שרת ומערכת מחשבים לחדר מחשבים:
השאלה כמה משתמשים במקביל על האוצר החכמה ובאיזה תצורה הוא מותקן האם השרת משמש רק כאיחסון שלו או שהעבודה מתבצעל על השרת,
כשהתקנתי עמדות רשת של אוצר החכמה הייתי צריך להעתיק תיקיה ששוקלת 16 ג'יגה לכל מחשב אז זה נראה שכל החומר נמצא בכל מחשב בנפרד והוא רק מקבל קצת נתונים מהשרת