בקשת מידע | בירור לגבי קניית מחשב
-
שלום אני הולך בעזה"י ללמוד תכנות ואני רוצה לקנות מחשב אשמח מאוד לשמוע לגבי מחשב שראיתי , יש לכם פה קישור לזה https://ksp.co.il/web/item/286035 האם שמעתם על זה ואם יש לכם הצעות טובות בסביבות המחיר הזה
בתודה מראש -
@מושי-שובקס קח בחשבון שאתה יכול להוריד את המחיר ב400 שקל אם אתה לוקח מחשב בלי מערכת הפעלה(נראלי שזה ממש פשוט להתקין.) ובעוד 500 שקל אם אתה לוקח מעבד i5
-
@מושי-שובקס אני לא יודע מה ההבדל בין i5 ל i7 רק רציתי להביא את זה לידיעתך .
-
-
@מושי-שובקס יש לי בטן מלאה על הIDEAPAD 3 לא משנה אם זה סלים או לא
בכל אופן אם אתה מאד רוצה אותו אנחנו מוכרים אותו ללא מערכת הפעלה ב2800 -
@מושי-שובקס
אם אתה רוצה לקנות את המחשב הזה
אל תקנה אותו בלי אחריות 3 שנים
סבירות של 80 אחוז שתצטרך אותה....אם מענין מחודש ברמה גבוהה יש פהלשלם פחות לקבל יותר (לפחות בעמידות ובאמינות!) -
@yשמריהו כתב בבקשת מידע | בירור לגבי קניית מחשב:
@מושי-שובקס כתב בבקשת מידע | בירור לגבי קניית מחשב:
לא אני מדבר אם כל זה
*עם
צודק
-
@שלמה-ווייס כתב בבקשת מידע | בירור לגבי קניית מחשב:
יש לי בטן מלאה על הIDEAPAD 3 לא משנה אם זה סלים או לא
לא הבנתי סליחה ?
-
בכל אופן אם אתה מאד רוצה אותו אנחנו מוכרים אותו ללא מערכת הפעלה ב2800
מי זה אנחנו ?
-
@מושי-שובקס תבדוק עם זה מתאים לך https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1210746
@שלמה-ווייס מה הפשט לפער המחיר הגדול כל כך בין שתי הסדרות/דגמים?
-
@תצמנ כתב בבקשת מידע | בירור לגבי קניית מחשב:
מה הפשט לפער המחיר הגדול כל כך בין שתי הסדרות/דגמים?
עוד יותר רע ועוד יותר רע.........
-
@מושי-שובקס מאיפה המפרט הזה?
ודאי יספיק לך פחות מזה בריוח (למי שמבין ההבדל בין I7 בנייד לבין I5 בדורות המתקדמים הוא שברירי אחוז, בדור 13 זה עומד על 0.6! למעבדי U) כך שודאי עדיף לדוג' I5 H מדור 11 או 12 על I7 U מדור 13ומה זה המספר 18 GB RAM?
-
-
-
@DAVID-MMOD כתב בבקשת מידע | בירור לגבי קניית מחשב:
למי שמבין ההבדל בין I7 בנייד לבין I5 בדורות המתקדמים הוא שברירי אחוז, בדור 13 זה עומד על 0.6! למעבדי U
לא מבין מאיפה אתה מביא את זה
בדור 13 ההבדל סביבות ה5% שזה עדיין ממש לא משמעותיבגדול מעבדי I5 וI7 הם אותם מעבדים במדוייק רק שה20% הכי מוצלחים הופכים לI7 והקושחה שצורבים עליהם מגבילים אותם פחות מהI5
-
@מושי-שובקס הסדרה השל המחשבים האלה (IDEAPAD) הם סדרה מאד חלשה מבחינה פיזית כלומר לא מחזיקה הרבה (נשבר בקלות) וכן הדגם V14 שהוא עוד יותר זול, לכן זה שיקול משמעותי לקחת בחשבון, במיוחד אם אתה תטלטל אותה ממקום למקום. (לא בשאר הLENOVO יש להם 3 שנים אחריות, ואילו הIDEAPAD רק שנה אחת).
אם אתה רוצה דוקא לקחת משהו זול, אז כמדוני שיותר ממולץ את הDELL VOSTRO 3520 שגם הוא מוצר לא חזק, אבל לפחות יש לו אחריות 3 שנים בבית הלקוח -
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | בירור לגבי קניית מחשב:
לא בשאר הLENOVO יש להם 3 שנים אחריות, ואילו הIDEAPAD רק שנה אחת
אנחנו מוכרים את כל לנובו כולל הIDEAPAD עם 3 שנים אחריות רק הV14/15 מגיע עם שנה אחריות
האחריות לא כוללת כמובן שבר שמזה אכלנו ועדיין אוכלים את הפשלות של הIDEAPAD
בדור 12 ו13 כמה שזה נשמע מוזר הV14 יותר מוצלח מהIDEAPAD הן מבחינת חוזק פיזי והן מבחינת תקלות במחשב (והוא גם יותר זול משמעותית אך מגיע רק עם שנה אחריות)
-
אנחנו מוכרים את כל לנובו כולל הIDEAPAD עם 3 שנים אחריות רק הV14/15 מגיע עם שנה אחריות
טוב לדעת, יש לכם אתר?
זה אחריות שלכם או של LENOVO?