בירור | איך משרד התקשורת מזהה מכשירים בעלי G3/G4?
-
ולנפק"מ, יש לי שני פלאפונים. אחד דור 3 ובו הסים שוכן כיום.
אני רוצה להעביר אותו לעיתים לפלאפון השני, שהוא דור 4.
אני מפחד שכשאני אעביר, אדהכי והכי יחסם לי הפלאפון הישן.
אם אשנה את ה-IMEI של הפלא' החדש לזה של הישן, תהיה דרך להבדיל בינהם? יזוהה שעשיתי שינוי כלשהו?
(וזה לא גורם לבאגים?)אודה לעונים מידיעה
-
@כ-א-ל-ה עד שיענו המבינים, אומר ששמעתי שאסור ששני מכשירים ישאו את אותו הIMEI, אחד מהם (בעצם שניהם) יחסם לצמיתות, IMEI הוא מזהה ייחודי לכל מכשיר.
בכל אופן, מידיעה מכשירים בדרך כלל לא נחסמים בגלל תקופה של חוסר שימוש/העברת הסים למכשיר אחר, אבל יש כאלו שטוענים שזה קרה להם, אצלי מידיעה זה לא קרה אף פעם למרות שאני מעביר סימים בין מכשירים חדשים לישנים על בסיס קבוע (אם כי לא משתמש לאורך זמן בישנים) -
@דוד-טרייטל כתב בבירור | איך משרד התקשורת מזהה מכשירים בעלי G3/G4?:
@כ-א-ל-ה עד שיענו המבינים, אומר ששמעתי שאסור ששני מכשירים ישאו את אותו הIMEI, אחד מהם (בעצם שניהם) יחסם לצמיתות, IMEI הוא מזהה ייחודי לכל מכשיר.
כל מכשיר תומך כשר יש לו IMEI משוכפל של מכשיר אחר (והטענה היא שלהרבה מהכשרים זה ככה כי לוועדה יש טווח מוגבל של מספרים או כאלו שהוציאו דגם מוכשר לא דרך הוועדה)
יש ועדות שחסמו את זה אבל לא וועדת הרבנים ולא חברות התקשורת -
@כ-א-ל-ה כתב בבירור | איך משרד התקשורת מזהה מכשירים בעלי G3/G4?:
אם אשנה את ה-IMEI של הפלא' החדש לזה של הישן, תהיה דרך להבדיל בינהם? יזוהה שעשיתי שינוי כלשהו?
אתה צריך לשנות את הישן לחדש לא?
בכל מקרה , תשנה את הספרה האחרונה -
@oren כתב בבירור | איך משרד התקשורת מזהה מכשירים בעלי G3/G4?:
@כ-א-ל-ה כתב בבירור | איך משרד התקשורת מזהה מכשירים בעלי G3/G4?:
אתה צריך לשנות את הישן לחדש לא?
את הישן אני לא יכול לשנות, הוא כשר מידי...
בכל מקרה , תשנה את הספרה האחרונה
זה מאבד את כל הפאנץ', כל העניין שלי זה שיהיה אותו מספר ואז לא יהיה הבדל בין המכשירים.
מה עוד שהספרה האחרונה היא ספרת ביקורת, אי אפשר לתקוע סתם מספר.