באג | באג | מחיקת צ'אט
-
שלום רב
יש לי באג בצ'אט,
כאשר מוחקים הודעה מסויימת בצ'אט - תמיד היתה קופצת הודעה - "אתה בטוח שברצונך למחוק את ההודעה"? וצריך לאשר, וההודעה נמחקת.לאחרונה קופצים לי שני חלונות יחד,
אחד - החלון הנ"ל.
השני - חלון ששואל אם אני רוצה למחוק את חדר הצ'אט.כמובן שמי שיאשר בחלון השני - ימחק את כל ההתכתבות.
אשמח לדעת אם זה לכולם, או שמא זה באג אצלי
(מהיכרות מסויימת עם NODBB לא מסתבר לי שזה רק אצלי, אבל אולי..) -
שלום רב
יש לי באג בצ'אט,
כאשר מוחקים הודעה מסויימת בצ'אט - תמיד היתה קופצת הודעה - "אתה בטוח שברצונך למחוק את ההודעה"? וצריך לאשר, וההודעה נמחקת.לאחרונה קופצים לי שני חלונות יחד,
אחד - החלון הנ"ל.
השני - חלון ששואל אם אני רוצה למחוק את חדר הצ'אט.כמובן שמי שיאשר בחלון השני - ימחק את כל ההתכתבות.
(מהיכרות מסויימת עם NODBB לא מסתבר לי שזה רק אצלי, אבל אולי..)@אינטרקום כתב בבאג | באג | מחיקת צ'אט:
שלום רב
יש לי באג בצ'אט,
אחד - החלון הנ"ל.
(מהיכרות מסויימת עם NODBB לא מסתבר לי שזה רק אצלי, אבל אולי..)גם אצלי
-
שלום רב
יש לי באג בצ'אט,
אחד - החלון הנ"ל.
(מהיכרות מסויימת עם NODBB לא מסתבר לי שזה רק אצלי, אבל אולי..)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות