קוד כרטיס בc2
-
@חיים-שלמה אמר בקוד כרטיס בc2:
תכלס' מה אני צריך לעשות אני תקוע יש לי דברים חשובים
יש לך את הטלפון המקורי שבו הכרטיס עבד?
אם לא, זצ"ל. ( אלא אם @אלישי יעשה משהו עם פוניקס)
אם כן,והשיטות למעלה לא עובדות פשוט תכניס אליו (ולא ידרוש סיסמא) ותעתיק הכל דרך הבלוטוס\הusb למחשב
@משחזר-מידע אין מה לעשות נכון? -
-
@מישהו12 אמר בקוד כרטיס בc2:
אין מה לעשות נכון?
למה אי אפשר ?
@חיים-שלמה אמר בקוד כרטיס בc2:
מה זאת אומרת לפני הקוד כן
ועכשיו גם אבל צריך קודאתה יוצא מתוך הנחות שגויות
הכרטיס לא החליט סתם כך ביום בהיר לבקש קוד
הסבירות הגבוהה ביותר שיש בעיה בכרטיס והטלפון שלך מפרש את זה כרצונו ואומר שצריך קוד
על מנת לאמת או לשלול את מה שכתבתי
תעלה בקשה צילום מסך של ניהול דיסקים [מסך מלא] כשהכרטיס - כמובן - מחובר למחשב -
@מישהו12 אמר בקוד כרטיס בc2:
הוא שאמרתי
לא הבנתי אתם מתווכחים על משהו שבדקתי באופן אישי על מס' כרטיסים??
תוכלו לשאול גם את ידידי @אלישי גם בדקנו זאת יחדיו.
מאחל הצלחה שבאמת אולי לכם זה לא יהיה כך -
@avi-chazak לא הבנתי
איך יכול להיווצר סיסמה בגלל בעיה חומרתית בכרטיס?
אם הכרטיס פגום הוא לא היה עולה בנוקיה. -
@yos בא נסביר לאט...
הכרטיס עבד בפלאפון למישרים, יום אחד החליט הפלאפון לבקש קוד בכניסה לכרטיס, זה קרה בגלל אחד מהסיבות הבאות:- עשו שיחזור הגדרות לפלאפון ולכן לא מופיע בקבצי הרגיסטרי של המכשיר את הסיסמה של הכרטיס, במקרה כזה לכאורה תוכנת BEST גם לא תמצא את הסיסמה.
- הכרטיס השתבש בגלל מגע רופף או כל סיבה שהיא, במקרה כזה או שהפלאפון לא יקרא כלל את הכרטיס, או שהוא ידרוש פירמוט, או שיבקש סיסמה שאינה קיימת כמו שמשחזר מידע כתב שהטלפון מפרש את השיבוש כרצונו ולכן הוא דורש קוד, המכשיר יכול לבקש על אותו בדרך קוד גם לכרטיס שאף פעם לא הגדירו בו קוד (כמו שקרה לי ממש לאחרונה) עקב פרשנות הפלאפון לשיבוש, אין צריך לומר שבמקרה הזה תוכנת BEST לא תעזור.
תוכנת BEST תעזור רק במקרה שהגדירו סיסמה לכרטיס עם פלאפון מסויים ושכחו את הסיסמה אך עדיין אפשר להיכנס לכרטיס ללא סיסמה במכשיר, במקרה כזה תוכנת BEST תיגש לקבצי הרגיסטרי של הפלאפון ותשאב לכם משם את הסיסמה של המכשיר.
בהצלחה
-
@זמני-זמני-זמני זה גם יכול לקרות לפעמים...
אגב מה זה השם זמני זמני זמני???? -
@אלישי אמר בקוד כרטיס בc2:
@yos בא נסביר לאט...
הכרטיס עבד בפלאפון למישרים, יום אחד החליט הפלאפון לבקש קוד בכניסה לכרטיס, זה קרה בגלל אחד מהסיבות הבאות:- עשו שיחזור הגדרות לפלאפון ולכן לא מופיע בקבצי הרגיסטרי של המכשיר את הסיסמה של הכרטיס, במקרה כזה לכאורה תוכנת BEST גם לא תמצא את הסיסמה.
- הכרטיס השתבש בגלל מגע רופף או כל סיבה שהיא, במקרה כזה או שהפלאפון לא יקרא כלל את הכרטיס, או שהוא ידרוש פירמוט, או שיבקש סיסמה שאינה קיימת כמו שמשחזר מידע כתב שהטלפון מפרש את השיבוש כרצונו ולכן הוא דורש קוד, המכשיר יכול לבקש על אותו בדרך קוד גם לכרטיס שאף פעם לא הגדירו בו קוד (כמו שקרה לי ממש לאחרונה) עקב פרשנות הפלאפון לשיבוש, אין צריך לומר שבמקרה הזה תוכנת BEST לא תעזור.
תוכנת BEST תעזור רק במקרה שהגדירו סיסמה לכרטיס עם פלאפון מסויים ושכחו את הסיסמה אך עדיין אפשר להיכנס לכרטיס ללא סיסמה במכשיר, במקרה כזה תוכנת BEST תיגש לקבצי הרגיסטרי של הפלאפון ותשאב לכם משם את הסיסמה של המכשיר.
בהצלחה
@yos אמר בקוד כרטיס בc2:
איך יכול להיווצר סיסמה בגלל בעיה חומרתית בכרטיס?
אם הכרטיס פגום הוא לא היה עולה בנוקיה.ובעצם אם לקצר את הדברים ולענות על מה ש @yos שאל אז נזכיר שהC2 הוא לא צעיר מהדורות המתקדמים כך שאני לא חושב שזה יפה עוד לשאול עליו שאלות מיותרות כי זה שהוא עוד נותן לנו שירות טוב מגיע לו צל"ש וזכותו לפי רום זקנתו להבין את הדברים קצת שונה מהמקובל בדור מתקדם כמו שלנו חחח..
-
פוסט זה נמחק!
-
@אלישי אמר בקוד כרטיס בc2:
אגב מה זה השם זמני זמני זמני????
:::
זה ניק "זמני" ||כמו הקודם שבכלל לא היה זמני|| ופשוט לא היה לי כוח לבדוק אם השם תפוס.
:::