בקשת מידע | סליקת אשראי
-
@Tיו_ כתב בבקשת מידע | סליקת אשראי:
מישהו יכול להסביר לי איך זה מתנהל איפה אני מתחיל האם אני פותח רק בחברה אחת כמו טרנזילה או שאני פותח קודם דרל כאל או ישרכארד ואז מתחבר לחברה כל שהי
ומה בנוגע לנדרים פלוס האם אני יכול לפתוח על עסק עם מי מדברים אם מישהו יודע עליות וכו וכו תודה רבהאם נראה לך שתסלוק יותר מ 10 אלף חודשי, כדאי לך אולי לפתוח ספק אצל כאל ישראכרט או מקס,
אבל אם זה פחות מזה, הרבה יותר קל ופחות בירוקרטיה לפתוח אצל מאגד אשראי, כמו יופיי, או משולם.נדרים פלוס סתם יהיה לך תשלום חודשי, אם אין לך צורך שיהיה לך וללקוחות גישה מכל בית כנסת אני לא רואה צורך לסלוק דרכם.
המלצתי האישית אם אתה בהתחלה תפתח אצל מאגד שזה ממש כלום התעסקות.
בהמשך כשתגדל תעבור לספק שיהיה לך אולי קצת יותר זול. ככל שתסלוק יותר יהיה יותר זול.ובקשר להמלצה למאגד ספציפי, פחות מ 5,000 לחודש נראה לי עדיף יופיי.
יותר מזה אולי כן תמצא עמלת סליקה יותר זולה.בהצלחה,
ותעשה כהבנתך, אל תסתמך עליי ואל תבוא אליי בטענות אחר כך... -
@משה-144 יישר כח יופיי זה כמו טרניזילה?
@משה-144 כתב בבקשת מידע | סליקת אשראי:ותעשה כהבנתך, אל תסתמך עליי ואל תבוא אליי בטענות אחר כך...
אני אף פעם לא יבוא אליך בטענות אחד האנשים שלמדתי מינו הכי הרבה בכל עניין הטכנולגיה והכשרת מכשירים
שכחתי לשאול, זה חנות פיזית שאתה צריך גם מכשיר?
או רק סליקה אינטרנטית באתר,טרנזילה זה אכן אותו רעיון של יופיי אבל נראה לי שיש תשלום חודשי,
ויש להם גם מכשירים פיזיים, מסוף בלע"ז.מה שאני המלצתי זה למי שצריך רק סליקה אינטרנטית.
במסוף פיזי אני לא מתמצא, אם כי מישהו אמר לי שהוא מאוד מרוצה מ: זד קרדיט -
@Tיו_ לעסק יש אפשרות לסלוק דרך מקס באתר שלהם אם יש לך כרטיס אשראי וזה מחזיר לך את זה כזיכוי לכרטיס, או שאפשר הם יעבירו לך לחשבון (יש מקרים שחייבים שהם יזכו את החשבון)
לא התעסקתי עם זה אבל שם כל עוד אתה משתמש כזיכוי באשראי אין עמלה בכלל, וגם בזיכוי לחשבון הבנתי שזה מאוד פשוט לעבוד איתם -
מישהו יכול להסביר לי איך זה מתנהל איפה אני מתחיל האם אני פותח רק בחברה אחת כמו טרנזילה או שאני פותח קודם דרל כאל או ישרכארד ואז מתחבר לחברה כל שהי
ומה בנוגע לנדרים פלוס האם אני יכול לפתוח על עסק עם מי מדברים אם מישהו יודע עליות וכו וכו תודה רבהכמו שכתב @משה-144
ובמידה ואת הולך על סילקה ישירות מול [אחד מ]שלושת הסולקים, לך ישירות לכאל. הם הכי זולים.
-
@מיאני-ומהשמי כתב בבקשת מידע | סליקת אשראי:
@Tיו_ לעסק יש אפשרות לסלוק דרך מקס באתר שלהם אם יש לך כרטיס אשראי וזה מחזיר לך את זה כזיכוי לכרטיס, או שאפשר הם יעבירו לך לחשבון (יש מקרים שחייבים שהם יזכו את החשבון)
לא התעסקתי עם זה אבל שם כל עוד אתה משתמש כזיכוי באשראי אין עמלה בכלל, וגם בזיכוי לחשבון הבנתי שזה מאוד פשוט לעבוד איתםנכון, מקס עצמאים, מוצלח למי שמחייב ידנית או שולח קישור לתשלום,
לא מתאים להטמעה באתרים.
זיכוי האשראי בחינם, והעברה לבנק 1.2%