בירור | מכירים את הטלפון הזה - טלפון ב26 שקל בלבד!!
-
@משה-ת באיזור של "בחירת 3 וחיסכון" המכשיר נמכר ב21 ש"ח.
רק שים לב שגם אם תצליח לשנות לו IMEI, כרגע המכשיר הזה אמור לעבוד לכל המאוחר עד סוף 2025, כי הרשתות האלו אמורות להיסגר.
ובלי קשר, הוא תומך בדור 2 בלבד (אי אפשר פלאפון או רמי לוי).
אבל בכל אופן, מעניין, אם אתה קונה, נשמח שתשתף בתובנות -
@שלוםפ כתב בבירור | מכירים את הטלפון הזה - טלפון ב26 שקל בלבד!!:
@aiib הבטרייה 1800 אמפר שמע מצויין קליטה לא יודע לא היה לי אותו בשימוש יומיומי
דור 4?
-
@מתושלח-הבבלי נדמה לי שלא וכן כתבו למעלה שהוא רק דור 2
-
@עדלאידע כתב בבירור | מכירים את הטלפון הזה - טלפון ב26 שקל בלבד!!:
@2580 כתב בבירור | מכירים את הטלפון הזה - טלפון ב26 שקל בלבד!!:
@עדלאידע אם אתה מזמין ב4₪ תזמין לי גם אחד בשביל הקטע...
- זה חזר ל 26 שקל
כנראה היה טעות והם שינו את זה
נ.ב. באסה שלא הזמנתי מיד- זה מוגבל להזמנה אחת ללקוח
כנראה התחברת לחשבון...
תמיד זה מראה מחיר מצחיק לפני שמתחברים ואחרי שמתחברים זה קופץ (לא תמיד קשור לברוך בואך) -
@מתכנת-חובב עכשיו קניתי אותו ב4₪...
-
אולי בתור נגן ורדיו זה שווה..
חבר'ה 800mah סוללה זה בדיחה אפילו בשביל דור 2, ק"ו כשזו סינית חסרת מותג, שתחזיק את הפנס ל-20 דקות בערך,החזקתי פעם תקופה מכשיר כמעט ברמה הזו, ה'תומך כשר' הראשון שלי, שחשבתי שזה 'גם מצלמה, גם נגן, גם שיחות, גם פנס,' וגיליתי מהר מאד, שהשיחות קטועות הרבה ממה שהכרתי אז את דור 2, בעיקר בבלוטוס, הנגן לא נוח בכלל, אין עברית לא באנשי קשר ולא בשירים, מצלמה שרואה רק האם עכשיו יש אור או חושך, ממוקדת אי שם 5 מטר כלומר ששדה הראיה שלה קטן מאד, הרדיו היה סביר... כך שהוא פשוט לא עשה כלום, במקום לעשות הכל...מצלמה 0.08MP זה מספר משעשע...
4 ש"ח הוא שווה, אבל להקדיש לו כמה דקות לצריבת IMEI אני מסופק, עדיף ליהנות ממנו בכמה דקות עד שהסים נחסם... -
@דוד-טרייטל מה שהיה אצלי זה דגם אחר של המכשיר שנראה קצת שונה עם סוללה 1800 ובשביל נגן ורדיו זה פצצה, שינוי imei ע"י קוד נורא פשוט. הדגם שאני החזקתי לא היה לו עברית.